Έφυγε από τη ζωή, ξαφνικά, εκπαιδευτικός μία ημέρα πριν βγει στη σύνταξη

Ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους συναδέλφους του, αλλά και τους μαθητές του

Χθες 29 Ιουνίου, μία ημέρα πριν βγει στην σύνταξη και πριν την ονομαστική του εορτή, έφυγε, ξαφνικά, από τη ζωή, ο εκπαιδευτικός Αποστόλης Μανωλούδης, Μαθηματικός, που υπηρετούσε σε σχολεία του Κορυδαλλού. Ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους συναδέλφους του, αλλά και τους μαθητές του, στους οποίους δίδαξε με αγάπη τα Μαθηματικά για πολλές δεκαετίες, υπήρξε μάχιμο μέλος της ΕΛΜΕ Πειραιά, για πάνω από 20 χρόνια, με σταθερή συμμετοχή στη ζωή του σωματείου, στις Γενικές Συνελεύσεις, στις αρχαιρεσίες, στους αγώνες ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική, στις απεργίες. 

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Πειραιά:

Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας συνάδελφο Αποστόλη Μανωλούδη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σήμερα 29/6/2022, μία ημέρα πριν βγει στην σύνταξη και πριν την ονομαστική του εορτή. 

Ο συνάδελφος Αποστόλης Μανωλούδης, Μαθηματικός, διετέλεσε μέχρι και σήμερα Διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού, υπηρέτησε για πολλά χρόνια σαν εκπαιδευτικός και σαν Υποδιευθυντής στο 4ο ΓΕΛ Κορυδαλλού.

Υπήρξε μάχιμο μέλος της ΕΛΜΕ Πειραιά, για πάνω από 20 χρόνια, με σταθερή συμμετοχή στη ζωή του σωματείου, στις Γενικές Συνελεύσεις, στις αρχαιρεσίες, στους αγώνες ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική, στις απεργίες. 

Μόλις πριν λίγες ημέρες πήρε για τελευταία φορά μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 20ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, όπως έλεγε με καμάρι ο ίδιος, αφού ήταν γνωστό πως είχε καταθέσει τα χαρτιά για την συνταξιοδότησή του. Δεν πρόλαβε όμως.  

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ζεστό, γεμάτο ειλικρίνεια χαμόγελό του, για την σεμνότητά του, την ανιδιοτέλειά του, την υπομονή του. Υπήρξε παράδειγμα συναδέλφου, παράδειγμα εκπαιδευτικού.  

Ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους συναδέλφους μας, αλλά και τους μαθητές του, στους οποίους δίδαξε με αγάπη τα Μαθηματικά για πολλές δεκαετίες.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, στους συναδέλφους, αλλά και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού και του 4ου ΓΕΛ Κορυδαλλού. 

Δυσκολευόμαστε πολύ να πιστέψουμε πως έφυγες τόσο ξαφνικά από κοντά μας.

Καλό ταξίδι γλυκέ μας συνάδελφε, καλό ταξίδι γλυκέ μας Αποστόλη.