Αντώνης Ρέμος: Ανέβηκε στη σκηνή του Nammos και πνίγηκε στις σαμπάνιες - Δεν έπεφτε καρφίτσα στη συναυλία του

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησαν οι χοροί και τα τραγούδια στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Mohamed Ramadan στο Nammos στη Μύκονο

Η βραδιά, όπως αναφέρει το mykonoloslive.tv, ξεκίνησε στη μία μετά τα μεσάνυχτα με τον Mohamed Ramadan, ο οποίος ερμήνευσε το «Ya Habibi», τη μεγαλύτερη επιτυχία του, μαζί με χανούμισσες χορεύτριες και εν μέσω βεγγαλικών, φωτιών και καπνών, ενώ έκλεισε το πρόγραμμά του χορεύοντας συρτάκι.

Αργότερα, στη σκηνή ανέβηκε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έκανε μια φαντασμαγορική live εμφάνιση, η οποία θύμιζε τις προ covid εποχές. Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι «Μέχρι το Τέλος του Κόσμου». Ακολούθησαν το «Είναι Στιγμές» και πολλές ακόμα επιτυχίες του.

Στη σκηνή του Nammos, ο λαϊκός τραγουδιστής παρέμεινε για περισσότερες από 3,5 ώρες, όπου δεν έπεφτε καρφίτσα. Στα πρώτα τραπέζια, το «παρών» έδωσαν επιχειρηματίες και εφοπλιστές, κροίσοι από την Αίγυπτο, το Ισραήλ και το Λίβανο. Άνοιξαν και έπιναν ακριβές σαμπάνιες και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισπράξεις του μαγαζιού φαίνεται να ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο ευρώ. 

ΠΗΓΗ  https://www.ethnos.gr/