Σκάφος στο βουνό: Στη Λευκάδα νοικιάζεται το πιο περίεργο κατάλυμα του καλοκαιριού

Ένα πολυτελές σκάφος μέσα σε μια πισίνα έχει γίνει ανάρποστο από ξένους και Έλληνες τουρίστες σε ένα ορεινό χωριό της Λευκάδας. 

Πώς πάει το τραγούδι του Μιχάλη Γκανά και του Μίνωα Μάτσα που ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας; «Καράβια βγήκαν στη στεριά και πιάσανε τα όρη…». Κάπως έτσι είναι και η κατάσταση σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Καρυά, το γνωστό ορεινό χωριό της Λευκάδας, όπου οι τουρίστες έχουν την ευκαιρία να νοικιάσουν ένα σκάφος (!) για τη διαμονή τους.

Όχι, δεν έχουμε κάνει κάποιο λάθος. Στο ορεινό χωριό της Λευκάδας, υπάρχει ένα σκάφος, το οποίο βρίσκεται μέσα σε μία από τις δύο πισίνες του συγκροτήματος Silencio Luxury Homes και μπορεί να «κλείσει» όποιος θέλει για να μείνει στις διακοπές του.

Ευρηματικό; Ίσως. Ιδιαίτερο; Σίγουρα ναι. Φαίνεται πάντως πως ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να μεταφέρει το σκάφος από τη μαρίνα του νησιού, στο βουνό και να το εκμεταλλευτεί εμπορικά. Φαίνεται μάλιστα πως το συγκεκριμένο πρότζεκτ έχει επιτυχία. Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στη διαθεσιμότητά του, είναι κλεισμένο για όλο τον Αύγουστο, με την τιμή του να είναι περίπου στα 200 ευρώ τη βραδιά, ανάλογα και τα άτομα. 

Όποιος βλέπει αρχικά το σκάφος μέσα σε μια πισίνα, απορεί. Όμως η θέα που προσφέρει αυτό το κατάλυμα είναι εντυπωσιακή, μιας και βρίσκεται στην κορυφή του βουνού. Χωράει τέσσερα άτομα, καθώς υπάρχουν δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, ενώ όποιος μείνει εκεί θα έχει όλες τις ανέσεις ενός λουξ δωματίου.

Τι να πει κανείς.

πηγη https://www.gazzetta.gr/