Όλοι έχουμε ακούσει κατά καιρούς για τα... ιερά δεσμά του γάμου. Να λοιπόν που στη Σάμο φροντίζουν τα δεσμά να είναι... όνομα και πράγμα αφού κυριολεκτικά σιδεροδέμιος και έχοντας πει και ένα τραγούδι ο γαμπρός πήγε να ανταμώσει την καλή του, στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Πυθαγόρειο.

Γαμος-Σάμος

Τι κι αν φέτος το καλοκαίρι να έχουμε δει τους πιο ευφάνταστους τρόπους άφιξης σε γαμήλιες τελετές σε όλη την Ελλάδα, με γαμπρούς και νύφες να επιστρατεύουν τα πιο απροσδόκητα μεταφορικά μέσα, από τρακτέρ μέχρι πούλμαν, στο νησί του βορειανατολικού Αιγαίου, όπως φαίνεται μότο είναι πως..." δεν έχει σημασία το ταξίδι αλλά ο (σίγουρος) προορισμός και έτσι επιστρατεύονται δραστικές λύσεις!

Γαμος-Σάμος

Γαμος-Σάμος

Φορώντας λοιπόν τις χειροπέδες του, ως άλλο απαραίτητο γαμήλιο αξεσουάρ, ο Δημοσθένης από το Πυθαγόρειο, αφού εννοείται φρόντισε να χορέψει ένα ωραιότατο νησιώτικο πριν, με τις επευφημίες και τις ευχές φιλών αλλά και περαστικών από τον εμπορικό πλακώστροτο, πέρασε στον χορό του Ισαία με την Ματίνα από τον Καρλόβασι με τον γάμο τους όχι απλώς να γίνεται χθες το θέμα της ημέρας στην Σάμο αλλά να λαμβάνει διαστάσεις viral.

 

Γαμος-Σάμος

Γαμος-Σάμος

Να ευχηθούμε λοιπόν στα παιδιά βίον ανθόσπαρτον και οπωδήποτε γαμπρέ φρόνιμα γιατί η νύφη όπως καταλάβαμε δεν αστειεύεται!

Γαμος-Σάμος

Γαμος-Σάμος

Γαμος-Σάμος

Πηγή: skai.gr