Σάλος με την αγγελία του ηθοποιού Χρήστου Βασιλόπουλου για τζάμπα εργασία: «Δεν υποχρεώνουμε κανέναν» απάντησε

Η αγγελία που ανάρτησε στο facebook ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. 

Ιδιαίτερη αίσθηση και πάρα πολλά σχόλια προκάλεσε η αγγελία που ανάρτησε στο facebook ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος αναζητά σπουδαστές/ηθοποιούς για συμμετοχή σε project… δίχως πληρωμή! Ο ίδιος απάντησε μετά τον σάλο πως «δεν υποχρεώνουτμε κανέναν».

Η αγγελία του Χρήστου Βασιλόπουλου ανέφερε αναλυτικά:

2

«Ζητούνται σπουδαστές/ ηθοποιοί ηλικίας 25-70, για βοήθεια σε γύρισμα ή και συμμετοχή (είτε με ρόλο είτε με βοηθητικό ρόλο) σε νέο project με γυρίσματα στην Αττική. Στείλτε τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες σας στο email:… μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη. 

Δεν θα υπάρχει πληρωμή, όμως η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία. Το συγκεκριμένο project είναι ένα τεράστιο project και οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν θα δουλέψουν άμεσα με τον σκηνοθέτη αλλά και τον πρωταγωνιστή (Χρήστος Βασιλόπουλος) αποκτώντας αρκετή εμπειρία».

Μετά τις αντιδράσεις, ο ηθοποιός απάντησε: «Να σας ενημερώσω εσάς που στάζει φαρμάκι το στόμα σας ότι ούτε εγώ, αλλά ούτε και κανένας από την ομάδα σκηνοθεσίας και παραγωγής θα πληρωθεί. Δεν υποχρεώνουμε κανέναν να λάβει μέρος και είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή.

2

Οπότε δεν καταλαβαίνω πού είναι η ντροπή και πού το λάθος. Ίσα ίσα, όσοι θα συμμετάσχουν στο γύρισμα, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια γνωριμία με τον σκηνοθέτη. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω ότι ακόμα και σήμερα, όταν στέλνω τις ακροάσεις μου στους σκηνοθέτες, καταναλώνοντας χρόνο και χρήμα, δεν πληρώνομαι ούτε κι εγώ»!