Το μεγάλο λάθος στον Σασμό ξεσήκωσε τις αντιδράσεις του κοινού

Με μαθηματική εξίσωση έμοιαζε το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού, με μία ιστορία από το παρελθόν που αφορούσε στην Μαρίνα και το προξενιό της με τον Μάρκο. Οι τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν με τις αλλαγές στο σενάριο.  

ΟΣασμός παραμένει και την φετινή χρονιά, η πρώτη σε τηλεθέαση σειρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι άρτια σε όλα τα επίπεδα. Όπως συμβαίνει σε σίριαλ που συνεχίζονται λόγω επιτυχίας και για δεύτερη σεζόν, πέφτει σε λάθη. Το χθεσινό επεισόδιο ήταν ένα από αυτά τα λάθη. Οι τηλεθεατές αντέδρασαν έντονα στο Twitter με μία σκηνή που δεν έβγαζε νόημα και ζητούν γρήγορα αλλαγές. Ωστόσο μία άλλη σκηνή, προκάλεσε συγκίνηση και αυτή αφορούσε τον Ορφέα Αυγουστίδη και την Μαρία Τζομπανάκη. Και ήταν σαν να βλέπαμε τη σχέση τους στην κανονική τους ζωή και όχι ως τηλεοπτικούς ήρωες.

Εσείς καταλάβατε τίποτε;

Πριν κάνουμε ένα recap στα σοβαρά ερωτικά ζητήματα του Σασμού, χθες είχαμε επιτέλους την εξομολόγηση ενός μεγάλου μυστικού. Η γιαγιά Ειρήνη αποκάλυψε στην νύφη της Μαρίνα, το χρέος τιμής που οδήγησε στην ουσία στο προξενιό της με τον γιο της Μάρκο, που μέχρι εκείνη τη στιγμή, πίστευε πως είναι ένας μεγάλος έρωτας.

Για εσένα που βλέπεις την σειρά, το όνομα του Μάρκου που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Καλλιόπης και δημιούργησε την βεντέτα, σου είναι γνωστό. Η Όλγα Δουμάνη που υποδύεται υποδειγματικά την γιαγιά, υπηρέτησε όπως μπορούσε έναν μαθηματικό γρίφο. Γιατί όταν άρχισε να μας διηγείται τι συνέβη, οι χρήστες του Twitter, ρωτούσαν ο ένας τον άλλον, τι εννοούσε.

Όλα αφορούσαν τον σύζυγο της γιαγιάς που ατίμασε μία κοπέλα και μετά από ένα μπερδεμένο στόρι, καταλήξαμε ότι ξεπλήρωνε χρέος να παντρέψει το γιο της με την Μαρίνα.

Υπήρξαν ελλείψεις σεναριακές, γιατί για άλλα θέματα στην Κρήτη αλλά και στον Σασμό, θα γινόταν φονικό. Αυτή η ιστορία, ξεσήκωσε το κοινό στα social media. Ιστορία δίχως νόημα και σκοπό, απλά για να καλυφθεί ο χρόνος των επεισοδίων, προφανώς. Η πρόθεση καλή, η εκτέλεση κάτω του μετρίου. Και οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Δες μερικά από τα σχόλια.

Μάνα και γιος συγκίνησαν

Ο Αστέρης μετά από την προτροπή της Αργυρώς, δεν έγινε μετανάστης και έμεινε στην Κρήτη. Κατάλαβε πως εκείνη τον αγαπά ακόμη. Όταν γύρισε όμως, η μαμά Καλλιόπη τρελάθηκε από την χαρά της. Η Μαρία Τζομπανάκη το παρατράβηξε λιγάκι και ήταν σαν να βλέπαμε πως αγκαλιάζει και φέρεται τρυφερά και στην κανονική της ζωή τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη. Ο Αστέρης είχε την ίδια αντίδραση ακριβώς. Και ήταν τόσο ωραία αυτή η σκηνή που οι τηλεθεατές, τους έδωσαν τα εύσημα. Μαμά και γιος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του Σασμού.