Η μαφιόζικη σειρά με τον Sylvester Stallone που δεν πρέπει να χάσεις

Ο Sylvester Stallone έγινε απόλυτα διάσημος μέσα από την μεγάλη οθόνη, κυρίως λόγω του ρόλου του ως Rocky Balboa αλλά και μέσα από άλλους ρόλους. Τώρα ήρθε η ώρα να τον δούμε για πρώτη φορά και στη μικρή οθόνη στην σειρά «Tulsa King», που προβάλλεται από την προηγούμενη εβδομάδα στην Cosmote TV.

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ  

Ο Stallone έχει ξαναπαίξει το ρόλο του μαφιόζου και το κάνει αρκετά επιτυχημένα και εδώ. Ο χαρακτήρας του ονομάζεται Ντουάιτ «The General» Μανφρέντι είναι ένας μαφιόζος από την νέα Υόρκη που βγαίνει από τη φυλακή ύστερα από 25 χρόνια. Το αφεντικό του τον έχει εξορίσει στην πόλη Tulsa της Oklahoma, όπου θέλει να ξεκινήσει να κάνει τις νέες του «δουλειές». Ωστόσο η «οικογένεια» μαφιόζων στην οποία ανήκε δεν θα του κάνει πλάτες, κι έτσι αποφασίζει να φτιάξει μια δική του, ώστε να δημιουργήσει το δικό του μαφιόζικο δίκτυο.

Ο Stallone έχει μια σειρά που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του, της οποίας η τύχη θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από αυτόν. Ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα στον ρόλο και μέσα από μερικές αστείες ατάκες δείχνει να ξαλαφρώνει και ο ίδιος, χαλαρώνοντας και εμάς που παρακολουθούμε την περιπέτειά του.

Μας γύρισε λίγο στο παρελθόν, στη νοσταλγία του μαφιόζικου σινεμά, με την ώρα να περνάει εύκολα, χωρίς να κουράζεσαι καθόλου. Πρόκειται για μια σειρά must see, για όσους αγαπούν το είδος, τη νοσταλγία και φυσικά τον Stallone, ο οποίος δέχθηκε να πειραματιστεί και μάλλον του βγαίνει…

πηγη https://www.e-daily.gr/

Δημοφιλή Αρθρα