Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν περιμένω συγγνώμη από κανέναν»

Η παρουσιάστρια που πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκε περιμένει να γίνει μανούλα και απαντά στο αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε σε event μόδας και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στις κάμερες για τη φάση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στη ζωή της. Συγκεκριμένα στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη αναφορά που έκανε για εκείνη η Ελεονώρα Μελέτη, σχετικά με τον πόλεμο που δέχθηκε από τα media, όσο και στην τηλεοπτική της επιστροφή. 

Με την Ελεονώρα έχουμε κοινά στάδια

«Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Διαπιστώνω ότι σε πολλές από τις τοποθετήσεις της, αναφερόμενη σε εμένα, είναι σαν να με ξέρει. Με ερμηνεύει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Δεν θα μιλήσω για bullying, δεν θα πάρω θέση για όλα αυτά, θα πω όμως ότι σίγουρα οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μοιραστεί κοινές εμπειρίες και έχουν περάσει από ένα άλλο στάδιο κοινό σε άλλες φάσεις της ζωής τους μπορούν και καταλαβαίνονται».

«Δεν περιμένω συγγνώμη από κανέναν, δεν αναμένω και δεν προσδοκώ κάτι. Εγώ κοιτάζω να είμαι σωστή και να μην χρειάζεται να ζητήσω εγώ συγγνώμη από ανθρώπους. Οπότε αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό».

Θα επιστρέψω στην τηλεόραση

«Ασφαλώς και θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση και ασφαλώς είναι κάτι που αγαπώ. Μιλάμε για ένα αντικείμενο το οποίο κάνω με πολλή αγάπη. Χρονικά όμως να πω πότε μπορεί να τοποθετηθεί αυτό το κομμάτι της επιστροφής, σίγουρα δεν είμαι σε θέση τώρα ούτε να σκεφτώ ούτε να το προγραμματίσω.

Θα πω όμως ότι σίγουρα αυτό το οποίο με το καλό θα επιλέξω να κάνω θα με γεμίζει πάρα πολλά. Πλέον όμως, επειδή δεν έχω συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου, είμαι πολύ πιο ανοιχτή στο να ακούσω και το ένστικτό μου περισσότερο το οποίο, τώρα που το σκέφτομαι, το είχα λίγο κοιμίσει παλαιότερα και κυρίως να εμπιστευθώ ανθρώπους που βλέπουν πράγματα. Ένας ωραίος συνδυασμός θα γίνει και όταν θα έρθει η ώρα θα είμαι εκεί σε ετοιμότητα και με αντανακλαστικά», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

πηγη  https://www.in.gr/