Εύη Βατίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες της μετά τη σύλληψη για το επεισόδιο στη Γλυφάδα

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στην Εύη Βατίδου για το άγριο περιστατικό στη Γλυφάδα με ζευγάρι μοτοσυκλετιστών  με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 57χρονης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Εύη Βατίδου άρχισε να δέχεται απειλές και χτυπήματα στο αυτοκίνητό της, από άνδρα που οδηγούμε μοτοσυκλέτα έχοντας πίσω του μια 57χρονη γυναίκα. 

Τη νομική υπεράσπιση της κα. Βατίδου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε επικοινωνία με το TLIFE δήλωσε: «ένας μοτοσικλετιστής που είχε πίσω του και μια κυρία, σταμάτησε δίπλα και άρχισε να την βρίζει χυδαία, να την απειλεί και συγχρόνως με τα χέρια του να της σπάει τον καθρέφτη του οδηγού. Η πρώην σύζυγός μου οδηγεί τζιπ, εκείνος συνέχισε να ξεσπά βγάζοντας το κράνος του ξεκινώντας να χτυπά στα παράθυρα.

Προσπάθησε η πρώην σύζυγός μου να επικοινωνήσει με την αστυνομία ωστόσο οι κλήσεις της δεν απαντήθηκαν. Αυτός μόλις αντιλήφθηκε την εξέλιξη αυτή συνέχισε με την μηχανή του μαζί με την γυναίκα πίσω του και οδηγήθηκαν πάνω σε κάτι βουνά στην Άνω Γλυφάδα πιστεύοντας ότι η κα Βατίδου δεν θα τον ακολουθούσε.

Το TLIFE εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την έξοδο της Εύης Βατίδου από το κτίριο της Ευελπίδων:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/ πηγη TLIFE