Συγκίνηση και δάκρυα στην πρεμιέρα – “Κατέρρευσε” ο Μιχάλης Αεράκης

Μια μοναδική έκπληξη από αγαπημένα πρόσωπα περίμενε εννέα επώνυμους στην πρώτη εκπομπή του “Secret Song”. Αποθέωση στο Twitter για το νέο show.

Το event show, που έχει προβληθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης με τεράστια επιτυχία, αποτελεί μια μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Στην πρώτη εκπομπή, στην λευκή πολυθρόνα του “The Secret Song” έκατσαν εννέα πρόσωπα από το χώρο του θεάματος, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι θα συμβεί.

Το αποτέλεσμα ήταν άκρως συγκινητικό, καθώς η αντίδραση των εννέα καλεσμένων, βλέποντας στη σκηνή τα αγαπημένα τους πρόσωπα να τους κάνουν έκπληξη με το δικό τους “μυστικό τραγούδι”, ήταν μοναδική.

Secret Song: Οι εκπλήξεις που έφεραν δάκρυα

Μιχάλης Αεράκης

Με άρωμα Κρήτης και Νίκο Ξυλούρη η έκπληξη στον Μιχάλη Αεράκη από την οικογένειά του. Ένα τραγούδι αφιερωμένο στις μεγάλες αγάπες της ζωής του.

“Παναγία μου, Παναγία μου! Δεν μπορώ να μιλήσω… Ξέρεις τι μου θύμισες; Τον συγχωρεμένο τον πατέρα σου που έκανε κάτι τέτοια και να που ήρθε σε εμένα με πρόσωπα πολύ αγαπημένα. Πω πω, μεγαλεία! Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχα να κλάψω πολλά χρόνια“.