Συγκλονίζει η 35χρονη ΑμΕΑ που έπεσε θύμα γνωστού YouTuber: «Το μόνο που ήθελα είναι να έχω φίλους» (vid)

Γροθιά στο στομάχι τα όσα είπε η 35χρονη ΑμΕΑ που έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από γνωστό YouTuber. 
  • Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR, φιλοξενήθηκε η 35χρονη ΑμΕΑ που έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από γνωστό YouTuber, ο οποίος έκανε βασανιστήρια σε live μετάδοση και σήμερα είναι προφυλακισμένος.

Η μητέρα της 35χρονης που έχει 67% αναπηρία, νοητική υστέρηση και επιληψία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ζήνα το βράδυ» και περιέγραψε πώς το παιδί της προσεγγίστηκε από την ομάδα του YouTuber πριν τρία χρόνια.

Όπως είπε, μέλος της ομάδας του YouTuber την «ψάρεψε» τυχαία στον δρόμο, την προσέγγισε και παριστάνοντας τον φίλο κατάφερε να την πείσει να τον εμπιστευτεί, ενώ σύναψε μαζί της και ερωτική σχέση.

Λίγο καιρό μετά, την πήγε στον «αρχηγό», όπως και άλλα παιδιά με νοητική υστέρηση, όπου άρχισε να συμμετέχει σε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου. 

«Το μόνο που ήθελα είναι να έχω φίλους»

Η 35χρονη μίλησε στην εκπομπή και μίλησε για το πώς αισθάνεται σήμερα, μετά την προφυλάκιση του YouTuber. Όπως είπε, έγινε μέλος της ομάδας του YouTuber, διότι ήθελε να κάνει φίλους.

«Μου υποσχέθηκαν ότι θα μου δώσουν τουλάχιστον 50 ευρώ, εάν έκανα ένα δοκιμαστικό βίντεο στο youtube, αλλά με κορόιδεψαν. Δεν ήταν αληθινοί φίλοι μου, ήταν καθάρματα. Με εκμεταλλεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο», ανέφερε αρχικά το κορίτσι.

Στη συνέχεια, περιέγραψε με ποιον τρόπο άρχισαν να την εκμεταλλεύονται σεξουαλικά, προβαίνοντας σε πράξεις παρά τη θέλησή της. «Τα βίντεο αυτά είναι απαγορευμένα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και αυτοί έβγαζαν λεφτά. Δεν ήμουν μόνο εγώ, ήταν και άλλες κοπέλες, αλλά και αγόρια. Πήγαινα γιατί ήθελα να έχω φίλους, δεν είχα ποτέ. Τώρα δεν έχω κανέναν, μόνο τη μαμά μου», συμπλήρωσε η 35χρονη.

Δημοφιλή Αρθρα