Πρωτοφανής χαμός στον αέρα μεταξύ Λιάγκα και Μπέου: «Άσε τα παιδιά μου απ' έξω! Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι!»

Τηλεοπτικός καβγάς άνευ προηγουμένου στην εκπομπή «Πρωινό» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Αχιλλέα Μπέο. 

Ο κακός χαμός επικράτησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Αχιλλέα Μπέο. Όλα άρχισαν όταν ο δήμαρχος Βόλου με νέες δηλώσεις του τα έβαλε με το πάνελ της εκπομπής γιατί δεν τον προβάλουν όπως επιθυμεί.

«Όταν αναφέρεται σε εμένα (ο Λιάγκας), και λέει για ανθρώπους πως ό,τι κι αν τους πεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν την άποψή τους για εμένα, είναι άνθρωποι που έχουμε δουλέψει μαζί και κάνουμε παρέα, και κάθεται και λέει αηδίες… Ότι δεν με ανέφερε ο Οικονομόπουλος στην παρουσίαση μαζί με τον Αργυρό. Να ρωτήσετε τον Νίκο Οικονομόπουλο την άποψή του για εμένα. Άρα λοιπόν, ρε Γιώργο, με αυτό που κάνεις δεν βγάζεις είδηση… ούτε μπορείς να μειώσεις έναν άνθρωπο με τις αηδίες που λες. Όταν υπάρχει αδικία, όλοι οι άνθρωποι στενοχωριόμαστε. Πόσω μάλλον ένας άνθρωπος όπως είμαι εγώ που αδικείται ενώ έχει προσφέρει τόσα πολλά. Θα μου πεις… Πουλάς ρε Δήμαρχε. Ναι αλλά πουλάω… Πες τις αλήθειες», ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

Μετά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος κατά του «Πρωινού» και την απάντηση του Γιώργου Λιάγκα, ακολούθησε τηλεφωνική παρέμβαση του δημάρχου Βόλου στην πρωινή εκπομπή. Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι δεν θεωρεί ότι έκανε λάθος για την περιβόητη δήλωση αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο δήμαρχος Βόλου, οι τόνοι ανέβηκαν πολύ, όταν η Άρια Καλύβα είπε: «Μια συγγνώμη δεν θα έβλαπτε». 

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Μπέος: Ζήτησε αυτός που έφαγε το χαστούκι γιατί ήταν γλυκό.

Καλύβα: Δεν μου αρέσει ο τρόπος σας.

Μπέος: Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα γυαλιά που φοράς, Με νοιάζει εμένα αν σας αρέσω εσάς, εκεί στα αγόρια και τα κορίτσια. 

Τεργιάκης: Στα 50 μας, μας είπατε αγόρια. Αφήστε αυτά τα ειρωνικά τα αγόρια και τα κορίτσια.

Λιάγκας: Είσαι ειρωνικός και υποτιμητικός

Λίγα λεπτά αργότερα, Γιώργος Λιάγκας και Αχιλλέας Μπέος αντάλλαξαν έντονους χαρακτηρισμούς και ο παρουσιαστής ζήτησε να κλείσουν το τηλέφωνο.

Ο διάλογός τους ολοκληρώθηκε ως εξής:

Α.Μ. Πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή που έκανες με την σύζυγό σου, με την Φαίη, είπες ότι εγώ δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gay. 

Γ.Λ Δεν το είπα ποτέ αυτό και αν το είπα, το είπα διαφορετικά.

Α.Μ. Βάλτο ρε μάγκα και αφήστε τα αυτά.

Γ.Λ. Άσε τα παιδιά μου απέξω! Κλείστε τον κύριο τώρα! Τώρα! Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι! Δεν θέλω ξανά τον κύριο Μπέο στην εκπομπή, τέλος! Τον έβγαλα γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Το είπα τελείως διαφορετικά και να το πούμε τι είπα πριν από μερικά χρόνια αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απέξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου τα παιδιά. Αλητείες σε μένα όχι! Και αγοραίες συμπεριφορές! Και μαγκιές υποτιμητικά πρωινάδικα και τα αγόρια της πρωινής ζώνης υποτιμητικά. Να μας πει τώρα ο Μπέος! Λίγο ντροπή όμως!

«Η αλητεία έχει και όρια και πρέπει να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι κάτι, ότι επειδή τους ψηφίζει ο κόσμος δεν είναι υπεράνω κριτικής και δεν μπορούν να βγαίνουν να απαξιώνουν, να βρίζουν, να χλευάζουν και να μπλέκουν οικογένειες και να κάνουν αστεϊσμούς για τα πρωινάδικα με τα αγόρια ειρωνικά. Επειδή αναφέρεται σε οικογένειες και παιδιά, εγώ βλέπω ανθρώπους του ιδίου φύλου να έχουν παιδιά που πίνουν νερό στο όνομα των γονιών τους, ό,τι και να είναι, άντρες, γυναίκες, λεσβίες… Και βλέπω παιδιά που τα έχει πατέρας και μάνα, να βγαίνουν και να βρίζουν τον πατέρα τους και τη μάνα τους. Όταν βγαίνεις να κάνεις κριτική, κοίτα πρώτα τα του οίκου σου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

Δημοφιλή Αρθρα