Νέα συνάντηση των εθελοντικών ομάδων της Δημοτικής Παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη»

Με μεγάλη συμμετοχή και έντονη τη διάθεση της κοινωνικής προσφοράς, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση εργασίας των εθελοντικών ομάδων της Δημοτικής Παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου το απόγευμα της Δευτέρας 5/2/24, έγινε ο ανασχεδιασμός των ομάδων με στόχο την ιδανική λειτουργία τους στους τομείς:

  • Ποιότητας ζωής και περιβάλλοντος
  • Κοινωνικής αλληλεγγύης
  • Παιδείας και αθλητισμού
  • Πολιτισμού
  • Πολιτικής προστασίας

Παράλληλα, τέθηκαν οι στόχοι του επόμενου 3μήνου, καθορίστηκε η μεθοδολογία της ομαδικής λειτουργίας και τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των δράσεων, με το ραντεβού των εθελοντών να ανανεώνεται για τις αρχές Μαρτίου, όπου και θα αξιολογηθεί η πορεία και όλα τα δεδομένα που θα έχουν προκύψει.

Υπενθυμίζεται ότι οι εθελοντικές ομάδες είναι ανοικτές προς κάθε πολίτη. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να στέλνουν mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέροντας προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας και την ομάδα στην οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Το «Δικαίωμα στην Πόλη» ευχαριστεί θερμά το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου για την ευγενική φιλοξενία της δράσης.

Δημοφιλή Αρθρα