Το Τμήμα Προμηθειών του Πανεπιστημίου Κρήτης, πρόκειται να προβεί με τη διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης στην ετήσια συντήρηση των ανελκυστήρων των κτηρίων του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, προϋπολογισμένης δαπάνης 10.500,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Η προθεσμία υποβολής των προσφορών λήγει στις 17 Ιουλίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Οι προσφορές θα παραδίδονται στα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, στο κτήριο Διοίκησης Ι που βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών. Περισσότερες πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας www.uoc.gr
 
Χωρίς απάντηση τα αιτήματα των ξεναγών 
 
ΙΕΡΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ
ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
 
Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος αναφορικά με το θέμα των θερινών εκπτώσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι αυτές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 13 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.
 
Οι πύλες εισόδου τουριστών στη χώρα μας άνοιξαν και μια χαραμάδα αισιοδοξίας φαίνεται να βλέπει ο κόσμος της λεγόμενης «βαριάς» βιομηχανίας κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Ποιά είναι η εικόνα της τουριστικής κίνησης στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, στην Κρήτη αλλά και στα νησιά του Ιονίου.