Πόσες φορές πρέπει να φοράμε ένα ρούχο πριν το πλύνουμε; Οι ειδικοί...

Το πόσες φορές πρέπει να φοράμε ένα ρούχο πριν αυτό πλυθεί, φαίνεται πως βασίζεται περισσότερο στην παράδοση ή στην εμπειρία, παρά στη γνώμη των ειδικών.
 

Ο Μαρινάκης απέλυσε τον Πέτρο Τατσόπουλο από τα «Νέα»

Την απόλυσή του από την εφημερίδα «Τα Νέα» καταγγέλλει ο Πέτρος Τατσόπουλος, στον απόηχο της πρόσφατης σύλληψής του. Ο συγγραφέας και αρθρογράφος αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον απέλυσε για «λόγους αρχής» και σημειώνει όλα έγιναν μέσα σε λίγη ώρα. 
 

Bill Gates: Πώς ξοδεύει τα χρήματά του και γιατί δεν πάει στο διάστημα

Σε αντίθεση με άλλους δισεκατομμυριούχους, όπως ο Jeff Bezos και ο Richard Branson, ο Bill Gates πιστεύει ότι υπάρχουν καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνει με τα χρήματά του, παρά να τα ξοδέψει για να πάει στο διάστημα. Θα προτιμούσε, όπως, είπε, να πληρώσει για εμβόλια.
 

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Ιωάννα Μαλέσκου

Αθλήτρια από... κούνια, αφού η ζωή της όλη είναι απόλυτα συνυφασμένη με την προπόνηση (σκληρή κατά προτίμηση), αφιερώνοντας σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο της σε κυκλικά προγράμματα αεροβικής, ασκήσεις με λάστιχα, τρέξιμο και ποδηλασία – όλα τα έχει δοκιμάσει με επιτυχία η Ιωάννα Μαλέσκου.
 

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αφέθηκε ελεύθερος

Ελεύθερος αφέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Δευτέρας σε βιβλιοπωλείο της Αθήνας, στο Κολωνάκι.