11 τρόποι για ζεστό σπίτι χωρίς θέρμανση όλο το χειμώνα

Τώρα που το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος έχει αυξηθεί σκεφτείτε μερικούς εναλλακτικούς τρόπους για να παραμείνετε ζεστοί στο χώρο σας χωρίς να ανάψετε το καλοριφέρ.
 

Πρωτοφανής χαμός στον αέρα μεταξύ Λιάγκα και Μπέου: «Άσε τα παιδιά...

Ο κακός χαμός επικράτησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Αχιλλέα Μπέο. Όλα άρχισαν όταν ο δήμαρχος Βόλου με νέες δηλώσεις του τα έβαλε με το πάνελ της εκπομπής γιατί δεν τον προβάλουν όπως επιθυμεί.
 

Το φοβερό μυστικό που υπάρχει στην αίθουσα του θρόνου στην Κνωσό

Όσο μελετά κανείς την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της κοινωνίας των Μινωιτών τόσο περισσότερο μένει έκθαμβος από τη σοφία, την..αποτελεσματικότητα αλλά και το μυστικισμό που τη διακρίνει.
 

Ποιο είναι το αγαπημένο σας γλυκό ανάλογα με το ζώδιό σας

ια διαφορετική ανάρτηση (ή για την ακρίβεια, δύο) έκανε η ταξιδιωτική πλατφόρμα athenstravel φέρνοντας τους ακόλουθούς της σε επαφή με την ελληνική παράδοση στη ζαχαροπλαστική και συνδυάζοντάς τη με την αστρολογία.
Δεν ξέρουμε πόσο βάσιμη είναι αλλά σίγουρα είναι διασκεδαστική, καθώς μάς προσκαλεί να ανακαλύψουμε το αγαπημένο μας γλυκό ανάλογα με το ζώδιό μας.
Κρίνοντας από τα σχόλια των followers κάποιοι ταυτίζονται απόλυτα με τις προτάσεις του αφιερώματος ενώ άλλοι τις απορρίπτουν εντελώς.
 

«Τα πρώτα χρόνια είχα ξένους γκόμενους, οι Έλληνες δεν το άντεχαν και...

"Ποτέ δεν έκανα coming out στην πραγματικότητα" εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.