Ο κορονοϊος φέρνει μείωση ΕΝΦΙΑ, πάγωμα τεκμηρίων και χαλάρωση του...

Επιπλέον ανάσες στην οικονομία και τους φορολογούμενους, θα επιχειρήσει η κυβέρνηση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Οι παρεμβάσεις αυτές δεν θα έχουν οριζόντιο χαρακτήρα, αλλά θα αφορούν – οι περισσότερες τουλάχιστον – εκείνους, εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν πληγεί από την πανδημία που προκαλεί ο κορονοϊός.  
 

Χαλασμός με Φαίη Σκορδά και Εβελίνα Παπούλια στον αέρα – «Με...

"Με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό... Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα!", είπε εκνευρισμένη η Εβελίνα Παπούλια στη Φαίη Σκορδά 
 

Ζέτα Δούκα: "Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με χτύπησε..."...

Zέτα Δούκα σοκάρει με τις αποκαλύψεις που έκανε στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη στο Mega. Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.
 

Lungo, affogato ή romano; Πώς τον πίνεις τον εσπρέσο;

Ποια η διαφορά ανάμεσα στον latte και τον cappuccino; Γιατί ο Americano ονομάστηκε Americano; Και ποια είναι η σωστή δόση του εσπρέσο; Ολες οι απορίες σε ένα μίνι λυσάρι. 
 

Το νέο «Αθλητικό Σύλλογο Ευγένιος Γκέραρντ»

Το νέο «Αθλητικό Σύλλογο Ευγένιος Γκέραρντ» με έδρα την Ελιά Πεδιάδος του Δήμου Χερσονήσου παρουσίασαν στο Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο ο γιος του Ευγένιου Γκέραρντ, Μανώλης Παπαδάκης και η σύζυγος του εκλιπόντα, Κατερίνα Τραβαγιάκη.