Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Δημήτρης Πιτσικάκης παρουσίασε...

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Δημήτρης Πιτσικάκης παρουσίασε έντεκα νέα ονόματα
 

Ποιοι θα χάσουν το δίπλωμα τους;

Η Κομισιόν ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης προκειμένου να καταστήσει ασφαλέστερους τους δρόμους της ΕΕ.
 

Πανεπιστήμιο Κρήτης : Απ’ ευθείας ανάθεση

«Το Τμήμα Προμηθειών του Πανεπιστημίου Κρήτης, πρόκειται να προβεί με τη διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης στην ανανέωση 700 αδειών Office για το Ακαδημαϊκό Προσωπικό και 10.500 αδειών Office για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης, προϋπολογισμένης δαπάνης 24.500,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.»
 
Η Μελίνα Νικολαΐδη στρέφει όλα τα φώτα επάνω της με τις υπέροχες φωτογραφίες που ποστάρει. Δείτε την να ποζάρει με μαγιό στην παραλία για τα πρώτα της μπάνια!
 

«Λουκέτο» μπήκε και στα τρία εστιατόρια του Άκη Πετρετζίκη

Υπό εκκαθάριση τέθηκε χθες 24 Μαΐου η εταιρεία του δημοφιλούς σεφ, Άκη Πετρετζίκη, με την επωνυμία Kitchen Lab ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε και η μεταφορά της έδρας στην Γλυφάδα.