Ποιες είναι αυτές οι λέξεις που είναι πολύ εκνευριστικές για κάθε ζώδιο όταν τις ακούει; Τι δεν θα πρέπει να πεις ποτέ σε έναν Κριό ή σε μια Ζυγίνα αν θέλεις να συνεχίσεις να έχεις σχέσεις μαζί τους;
 
Η χρήση αλκοόλ, καπνού, ψυχοτρόπων ουσιών, ηλεκτρονικών και τυχερών παιχνιδιών, κινητού τηλεφώνου και διαδικτύου από τους μαθητές γυμνασίου είναι το θέμα έρευνα του ΚΕΘΕΑ.
 
Η διαδρομή της Μεγάλης Παρέλασης των Καρναβαλικών Ομάδων
 
Με μαζική συμμετοχή όλων των Διοικήσεων των Σωματείων μελών της δύναμης του ΕΚΗ, εργαζομένων, παρουσία του εκπροσώπου του Σεβασμιότατου Ειρηναίου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, πατήρ Χρισόστομος, του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Νίκου Συριγωνάκη, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Παύλου Μπαριτάκη, των Δημάρχων Βιάνου, Χερσονήσου, Μαλεβιζίου, κ. Μηνά Σταυρακάκη, Γιάννη Σέγκου και Μενέλαου Μποκέα, αντίστοιχα, της Αντιδημάρχου Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη, αλλά και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων του νομού, πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου συναδ. Βοργιάς Στέλιος, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου με την Περιφέρεια Κρήτης, αλλά και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του ΕΚΗ με θέμα τα Εργατικά Ατυχήματα.
Ωστόσο, ο Πρόεδρος, συναδ. Βοργιάς Στέλιος, ιδιαίτερα συγκινημένος δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά και σε παλιούς συνδικαλιστές, που το 2019 έφυγαν από την ζωή. Στο μέλος του ΔΣ του ΕΚΗ και Πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζομένων στην COCA COLA, Νίκο Μανουσάκη, στον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων «Ο ΕΡΜΗΣ», ο πρώην Πρόεδρος των Ξεναγών Κρήτης, Γιώργο Σπυριδάκη και στον πρώην Πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, Γιώργο Μακαρώνα.
Αναφορά έκανε στα μείζονος σημασίας προβλήματα της καθημερινότητας που παραμένουν άλυτα (ανεργία, απολύσεις, ανασφάλιστη εργασία, εργατικά ατυχήματα κ.α.).
Η ακρίβεια, η ανεργία και οι απολύσεις είναι ζητήματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης. Κάλεσε τους εργαζόμενους να είναι κοντά στα σωματεία και να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για νέους αγώνες.
Οι κοινωνικές αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, είναι απαιτητές όσο ποτέ άλλοτε και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε την αισιοδοξία την πίστη, την ελπίδα μας, έννοιες που θα μας οδηγήσουν να κάνουμε το μεγάλο βήμα.
Καλή χρονιά σε όλους.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΗ
 
«Η ΕΥΠ είναι υπερπροστατευμένη και εξαιρετικά καλά θωρακισμένη απέναντι στις κακόβουλες απειλές»