Γνωστός συλλέκτης έργων τέχνης θα γλιτώσει τη δίωξη επιστρέφοντας 180...

Ένας διάσημος συλλέκτης έργων τέχνης, ο δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος Μάικλ Στάινχαρντ, συμφώνησε να επιστρέψει 180 έργα και αρχαιότητες –μεταξύ των οποίων και ελληνικές– που κλάπηκαν από πολλές χώρες τις τελευταίες δεκαετίες, ανακοίνωσαν οι δικαστικές αρχές της Νέας Υόρκης. 
 

Μετατρέπουν όλα τα αυτοκίνητα σε ηλεκτρικά

Μπορούμε να σώσουμε την βραβευμένη Aston Martin DB6, την Porsche 911 ή το Mustang από την συνηθισμένη κατάληξή τους: το μουσείο ιστορίας κινητήρων εσωτερικής καύσης. Ακόμα και το Fiat 500 ή το Renault Clio μας, για την ακρίβεια.
 

Γαλλία: Ένας τυχερός κέρδισε 30 εκατ. ευρώ στο ΛΟΤΤΟ

Ένας παίκτης κέρδισε χθες, Σάββατο, το βράδυ στο ΛΟΤΤΟ στη Γαλλία τριάντα εκατομμύρια ευρώ, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε κάποιον από το 1976 που άρχισε να παίζεται το τυχερό αυτό παιγνίδι στη χώρα, σύμφωνα με την Française des jeux (FDJ).
 

1.000.000 Ευρωπαίοι ενδεχομένως ζουν με καρκίνο που δεν ξέρουν πως έχουν

Στην τεράστια λίστα με τις συνέπειες που έχει η πανδημία στον τρόπο που λειτουργούσε ο πλανήτης πριν την εμφάνιση της και μετά αυτής, ανήκουν και οι εξετάσεις, με τις θεραπείες για τον καρκίνο.
 

ΗΠΑ: Νοσηλευτής βίασε και άφησε έγκυο ασθενή με αναπηρία

Ένας πρώην νοσηλευτής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών για τη σεξουαλική κακοποίηση μιας νεαρής γυναίκας με βαριά αναπηρία η οποία έμεινε έγκυος από τον βιασμό της και γέννησε ένα αγοράκι. 
 

-