Μια ματιά στα αεροπλάνα του μέλλοντος

Μια τουαλέτα ανέπαφης λειτουργίας και ένα κάθισμα νέας γενιάς για την οικονομική θέση, ανακηρύχθηκαν νικητές στο ετήσιο Crystal Cabin Awards, έναν διαγωνισμό που αναδεικνύει τις καινοτομίες στην καμπίνα αεροπλάνου που θα μπορούσαν να αναμορφώσουν το μέλλον των πτήσεων.
 

Ανακαλύφθηκαν μυστηριώδεις πέτρινες μπάλες σε νεολιθικό τάφο

Δύο γυαλιστερές πέτρινες μπάλες που διαμορφώθηκαν πριν από περίπου 5.500 χρόνια – και συνδέονται με μια μυστηριώδη πρακτική σχεδόν μοναδική στη νεολιθική Βρετανία – ανακαλύφθηκαν σε έναν αρχαίο τάφο στο νησί Σάντεϊ, στα νησιά Όρκνεϊ, βόρεια της ηπειρωτικής Σκωτίας.
 

Γαμπρός βίασε και στραγγάλισε τη νύφη

Ποινές κάθειρξης σε πέντε άνδρες για την απαγωγή μιας γυναίκας με σκοπό τον εξαναγκαστικό γάμο - Η "νύφη" δολοφονήθηκε από τον υποψήφιιο γαμπρό 
 

Κυρώσεις από τη Νότια Κορέα στη Google ύψους 176 εκ δολαρίων για αθέμιτο...

Η αρμόδια αρχή κατά των μονοπωλίων στη Νότια Κορέα επέβαλε σήμερα πρόστιμο 207 δισεκατομμυρίων γουόν (176,64 εκατομμυρίων δολαρίων) στην Google της Alphabet Inc, ανακοινώνοντας ότι ο αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας κάνει κατάχρηση της κυρίαρχης θέσης του στην αγορά, προκειμένου να περιορίσει τον ανταγωνισμό στο λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας της αγοράς.
 

37χρονη στις ΗΠΑ πυροβόλησε στο κεφάλι τον 12χρονο γιο της για μια…...

Άγρια δολοφονία ενός 12χρονου από τη μητέρα του στις ΗΠΑ επειδή θύμωσε που δεν της έδινε μια κάρτα μνήμης κινητού τηλεφώνου
 

-