ΚΟΣΜΟΣ

Αστυνομικός κάνει έλεγχο και μένει άφωνος με αυτό που έβγαλε από το παντελόνι της η συνοδηγός

Δεν είχε μαζέψει μόνο βατράχια και φίδια όπως είχε πει.

BMCENT1 VIA GETTY IMAGES
Φωτογραφία αρχείου.

Ένα μπλε ημιφορτηγό, μάρκας Chevrolet κινείται ξημερώματα στην οδό Όιλ Γουέλ, στο Σαρλότ της Φλόριντα των ΗΠΑ. Παραβιάζει ένα STOP και προσπερνά ένα περιπολικό. Ο αστυνομικός ενεργοποιεί τη σειρήνα και παίρνει στο κατόπι το ημιφορτηγό.

Τελικά ο οδηγός, Μάικλ Κόντι Κλέμονς σταματάει και δηλώνει στον αστυνομικό πως ο ίδιος και η συνοδηγός του Άριελ Μισέλ Μάρτσαν- Λε Κουίρ, είχαν βγει για να μαζέψουν βατράχια και φίδια.

Στη Φλόριντα υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία για την κατοχή άγριων ζώων. Βάσει αυτής απαγορεύεται στους πολίτες να έχουν αρκούδες, τίγρεις, ρινόκερους κροκόδειλους κ.α.. Αντιθέτως επιτρέπεται, κατόπιν χορήγησης σχετικής άδειας, η κατοχή κούγκαρ, μαϊμούδων, λύκων κ.α.

Έτσι ο αστυνομικός, σύμφωνα με την Washington Post, τους ζήτησε να ανοίξουν τα σακίδιά τους για να ελέγξει εάν έχουν παραβιάσει την κείμενη νομοθεσία.

Στο σακίδιο του 22χρονου Κλέμονς, υπήρχαν μόνο ρούχα και σε αυτό της 25χρονης, Μέρτσαντ – Λε Κουίρ ο αστυνομικός μέτρησε 43 μικρές χελώνες.

Και ακολούθησε μια πολύ συνηθισμένη ερώτηση από πλευράς του αστυνομικού: «[Έχετε να δηλώσετε] κάτι άλλο;».

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
Εκείνη τη στιγμή λοιπόν η 25χρονη έβαλε το χέρι της μέσα στο παντελόνι της φόρμας της (τύπου γιόγκα) και έβγαλε ένα αλιγάτορα μήκους περίπου 30 εκ προς μεγάλη έκπληξη του αστυνομικού.

Η αστυνομία του Σαρλοτ δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και μια σχετική ανάρτηση με αρκετή δόση χιούμορ ενώ ο μικρός αλιγάτορας και τα άλλα ερπετά επέστρεψαν στο φυσικό τους περιβάλλον και αφέθηκαν ελεύθερα. 

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται για παραβίαση της νομοθεσίας για τα άγρια ζώα.

Πηγή: Washington Post

-