ΚΟΣΜΟΣ

Εννέα ιστορίες τρόμου που συνέβησαν σε Hostel

Πολυκοσμία, θόρυβος και ολονύχτια πάρτι αποτελούν χαρακτηριστικές εμπειρίες ανθρώπων που έμειναν σε hostel. Τι συμβαίνει όμως όταν τα hostel γίνονται πραγματικές σκηνές εγκλήματος ή μέρη που αποτελούν κίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή;

Ακολουθούν μερικά από τα πιο τρομακτικά περιστατικά που έχουν συμβεί σε hostel:

Το περίφημο «G Hostel»

IGOR VERSHINSKY VIA GETTY IMAGES

Αυτός ο ξενώνας στη Νότια Αφρική είναι γνωστό ότι φιλοξενεί συχνά διάφορους εγκληματίες. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποτελέσει προσωρινό σπίτι για τα μέλη της εγκληματικής ομάδας «Zama Zama». Γιατί συνεχίζει να παραμένει ανοιχτό; Πολλοί πιστεύουν ότι η αστυνομία συνεργάζεται με τους εγκληματίες.

 

Ο τρομοκράτης του Streatham ζούσε σε hostel

SOPA IMAGES VIA GETTY IMAGES

Ο Sudesh Amman, ο πρώην κατάδικος που μαχαίρωσε τρία άτομα στο Streatham High Road , στο Λονδίνο,  ζούσε για δύο εβδομάδες σε έναν ξενώνα στο Leigham Court Road. Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι μιλούσε με άλλα παραβατικά άτομα που διέμεναν στον στον ξενώνα.

Το hostel Μπογκοτά στην Κολομβία

DEVASAHAYAM CHANDRA DHAS VIA GETTY IMAGES

Το 2011, εκλάπησαν τα διαβατήριά, τα λεφτά και όλα τα ηλεκτρονικά όλων των ατόμων που διέμεναν στο ξενώνα Μπογκοτά στην Κολομβία. Οι ληστές δεν βρέθηκαν ποτέ.

Ένα κορίτσι που κρεμάστηκε

ASIANDELIGHT VIA GETTY IMAGES

Ένα δεκαεπτάχρονο κορίτσι από την Ινδία κρεμάστηκε στον ξενώνα του σχολείου θηλέων στο οποίο φοιτούσε. Το περιστατικό σόκαρε πολλούς καθώς δεν υπήρχαν ενδείξεις κατάθλιψης.

Η αρπαγή

RELEON8211 VIA GETTY IMAGES

Τέσσερα κορίτσια στο χωριό Lawada της περιοχής Pakur της Ινδίας, ηλικίας από δώδεκα έως δεκαπέντε ετών, απήχθησαν από το χόστελ στο οποίο διέμεναν από 25 άνδρες οι οποίοι τις βίασαν. Δεν είναι γνωστό αν αυτοί οι άνδρες συνελήφθησαν ποτέ για το απαίσιο έγκλημα τους.

Hostel που κατέρρευσε

TAPUI VIA GETTY IMAGES

Το 2006, ένας ξενώνας στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας κατέρρευσε εξ ολοκλήρου σκοτώνοντας 76 κατοίκους και τραυματίζοντας περισσότερους από εξήντα ανθρώπους. Πριν από την κατάρρευση, υπήρχε μια συνεχιζόμενη πυρκαγιά στον κάτω όροφο, αλλά η πηγή της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη μέχρι σήμερα.

Χειροβομβίδα σε hostel

PROHOR08 VIA GETTY IMAGES

Τον Ιανουάριο του 2016, κάποιος πέταξε μια χειροβομβίδα σε ένα από τα hostels που φιλοξενούσε μετανάστες στην πόλη Villingen-Schwenningen της Γερμανίας. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας καθώς η χειροβομβίδα δεν ήταν απασφαλισμένη.

Δολοφονία πάθους

MOTORTION VIA GETTY IMAGES

Το 2016, σε ένα hostel στο βόρειο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας , ένας τουρίστας από τη Γαλλία μαχαίρωσε μια γυναίκα μέχρι θανάτου φωνάζοντας «Αλάχου Άκμπαρ». Αν και οι αρχές πίστευαν ότι εξτρεμιστής άνδρας ενεργούσε μόνος του, ανακαλύφθηκε αργότερα ότι στην πραγματικότητα ήταν ερωτευμένος με την γυναίκα που σκότωσε.

Αυτοκτονία έφηβης

FAVOR_OF_GOD VIA GETTY IMAGES

Το 2016, μια 16χρονη μαθήτρια στο Χαϊντεραμπάντ του Πακιστάν, έβαλε φωτιά στον εαυτό της ενόσω βρισκόταν στο δωμάτιό της σε hostel. Δεν άφησε κανένα σημείωμα πίσω και κανείς δεν ήξερα τι την οδήγησε στο να πάρει αυτή την τραγική απόφαση.

Πηγή: worldatlas /  huffingtonpost.gr/

 

-