Ο Mr. Υφήλιος έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Για τη ζωή του παλεύει στην εντατική ο πρώην Mr Υφήλιος από την Αυστραλία, bodybuilder και ηθοποιός, Calum von Moger, ο οποίος έπεσε στο κενό από το παράθυρο δεύτερου ορόφου.

Ο άνδρας υπέστη σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη και υπεβλήθη σε επέμβαση, σύμφωνα με τη New York Post, ενώ αργότερα οι γιατροί τον έθεσαν σε κώμα.

Ο ηθοποιός είναι ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του ως Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην ταινία «Bigger» το 2018. Η New York Post ωστόσο, επικαλούμενη τα όσα είπε ο YouTuber του bodybuilder, Nick Trigilli, μετέδωσε πως ο von Moger ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια του Moger τον είχε διώξει από το σπίτι τους στην Αυστραλία. Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram όπου έχει περισσότερους από 3 εκατ. ακολούθους, είχε γράψει: «Ο καθένας έχει ένα παρελθόν. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολα.

 Παραδέχομαι, τα έχω κάνει μαντάρα αρκετές φορές. Αλλά δεν με ενδιαφέρει να μένω σε αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μάθω από τα λάθη μου και να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Τα επιτεύγματα που έχω πετύχει στη ζωή μου ξεπερνούν κατά πολύ τα λάθη που έκανα στην πορεία. Το μόνο που μπορώ να ζητήσω είναι τη συγχώρεση, ώστε να συνεχίσω να προχωρώ στον σωστό δρόμο και πάλι».
 
πηγη https://www.ethnos.gr/

-