Αστυνομικοί εντόπισαν δεκάδες βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη σε διαμέρισμα [βίντεο]

Φρικιαστική ανακάλύψη στο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Αστυνομικοί εντόπισαν δεκάδες βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη μέσα σε διαμέρισμα.

Δεκάδες βαλίτσες οι οποίες περιείχαν ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν το απόγευμα της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου.

Αστυνομικοί της Νέας Υόρκης, όπως γράφει η "Daily Mail", έκαναν αυτή τη "φρικιαστική" ανακάλυψη μετά από κλήση που έλαβαν για μία ένοικο που αγνοείται και από το γεγονός ότι στο διαμέρισμα υπήρχε μια άσχημη οσμή

Οι αστυνομικοί ανεβαίνοντας στον έκτο όροφο του 10όροφου κτιρίου βρήκαν αμέσως αίμα. Δεν υπήρχε κανένα απολύτως ίχνος της ενοίκου, η οποία πιστεύεται ότι ήταν γύρω στα 20, σύμφωνα με τη "New York Post". 

Ένα άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση αναζητείται από την αστυνομία της Νέας Υόρκης για ανάκριση.

Μία γειτόνισσα εξήγησε πώς ο διαχειριστής του κτιρίου ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε τα ανθρώπινα μέλη και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Άλλοι κάτοικοι που ζουν στο κτίριο αναφέρουν ότι από το διαμέρισμα ακούγονταν συχνά καυγάδες.

Το κτίριο, στο οποίο υπάρχουν 100 διαμερίσματα, κατασκευάστηκε το 2020 και στεγάζει αρκετούς ανθρώπους που ήταν πρώην άστεγοι.

Ο ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης ερευνά τα ευρήματα και θα γίνουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

πηγη  https://www.thetoc.gr/