Η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος έκανε μια πολύ προκλητική εμφάνιση με cage dress και strappy πέδιλα

Η σύντροφος του Τζεφ ΜπέζοςΛόρεν Σάντσεζ, φόρεσε ένα τολμηρό cage dress και strappy πέδιλα στο Vanity Fair Oscars Party.

Η Σάντσεζ έφτασε στο Wallis Annenberg Center στο Μπέβερλι Χιλς συνοδευόμενη από τον τρίτο πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο φορώντας ένα φόρεμα που δεν πέρασε απαρατήρητο. 

Το φόρεμά της είχε ένα κορμάκι που ήταν καλυμμένο με ένα διάφανο έξωμο μαύρο μπούστο με τεράστιο ντεκολτέ. 

Λόρεν Σάντσεζ: Η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος έκανε μια πολύ προκλητική εμφάνιση με cage dress και strappy πέδιλα

Το κάτω μέρος του φορέματος ήταν ένα διάφανο και έφτανε μέχρι το πάτωμα, ενώ το μοτίβο με τις παγιέτες έδινε την ψευδαίσθηση κλουβιού.

Vanity Fair bezos

Η 53χρονη πρώην δημοσιογράφος συνδύασε το πολύ αποκαλυπτικό φόρεμά της με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι και ένα ασορτί βραχιόλι.

Vanity Fair bezos

Ο Μπέζος φόρεσε μαύρο σμόκιν και παπιγιόν, λευκό πουκάμισο παπούτσια λουστρίνι με κορδόνια.

Vanity Fair bezos

Όσον αφορά τα παπούτσια, η Σάντσεζ φόρεσε ένα ζευγάρι strappy πέδιλα.

Vanity Fair bezos

Το ετήσιο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ είναι ένας θεσμός που προσελκύει celebrities, επιχειρηματίες και τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ.

Ο Τζεφ Μπέζος έχει προσωπική περιουσία 114 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Μπερνάρ Αρνό και τον Έλον Μασκ.

ΠΗΓΗ  thetoc.gr/