Αεροσυνοδός άνοιξε την τουαλέτα αεροπλάνου και έπιασε επ’ αυτοφώρω επιβάτες σε συνεύρεση

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media φαίνεται ένα μέλος του πληρώματος να στέκεται έξω από την πόρτα της τουαλέτας του αεροπλάνου, έχοντας αντιληφθεί προφανώς ότι κάτι συνέβαινε εκεί μέσα.

Δύο επιβάτες πτήσης της EasyJet, στο Λονδίνο, κατά τα φαινόμενα δεν μπορούσαν να περιμένουν να φτάσουν στον προορισμό τους και… τους έπιασαν να κάνουν σεξ, στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση από το αεροδρόμιο Λούτον στο Λονδίνο, με προορισμό την Ίμπιζα. Όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο, η αστυνομία «παρέλαβε» τους συγκεκριμένους επιβάτες.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media φαίνεται ένα μέλος του πληρώματος να στέκεται έξω από την πόρτα της τουαλέτας του αεροπλάνου, έχοντας αντιληφθεί προφανώς ότι κάτι συνέβαινε εκεί μέσα.

Την ίδια ώρα, άλλοι επιβάτες γελούσαν και επευφημούσαν. Μόλις ο αεροσυνοδός άνοιξε την πόρτα, αποκαλύφθηκε ότι μέσα δύο επιβάτες, που ήταν ημίγυμνοι, έκαναν σεξ. Ο άνδρας που βρισκόταν μέσα στην τουαλέτα τράβηξε αμέσως την πόρτα και την έκλεισε, αλλά ήδη όσοι βρίσκονταν στις πίσω θέσεις είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι εξαιτίας της συμπεριφοράς δύο επιβατών, αστυνομικοί περίμεναν την πτήση από το Λούτον προς την Ίμπιζα, στις 8 Σεπτεμβρίου», δήλωσε στη Daily Mail εκπρόσωπος της EasyJet. Δεν είναι σαφές αν οι δύο επιβάτες συνελήφθησαν.

 
ΠΗΓΗ  www.neolaia.gr