65χρονος σκότωσε αδέρφια 5 και 6 ετών επειδή έπαιζαν κοντά στο σπίτι του

Τα άψυχα κορμάκια των δύο παιδιών βρέθηκαν μέσα στο νερό σε κατάσταση αποσύνθεσης

Μία τρομακτική είδηση έρχεται από την Αίγυπτο, όπου ένας 65χρονος σκότωσε δύο αδελφάκια ηλικίας 5 και 6 ετών και με τη βοήθεια του 33χρονου γιου του πέταξε τα πτώματα των παιδιών σε ποτάμι για να συγκαλύψει το έγκλημα.

Σύμφωνα με το Sky News Arabia ο πατέρας των δύο παιδιών κατήγγειλέ στην αστυνομία την εξαφάνισή τους και η έρευνα που ακολούθησε έμελλε να αποκαλύψει το φρικιαστικό έγκλημα. Η αστυνομία ξετυλίγοντας το κουβάρι των πληροφοριών οδηγήθηκε στο σπίτι του γείτονα της οικογένειας, του 65χρονου Μοχάμεντ Σαμπέρ, ο οποίος μετά από ερωτήσεις παραδέχθηκε ότι σκότωσε τα δύο παιδιά και στη συνέχεια πέταξε τα πτώματά τους σε ένα ποτάμι.

«Όταν τον ανακρίναμε υποστήριξε ότι είχε προειδοποιήσει τα δύο παιδιά και ότι τους είχε ζητήσει να παίζουν μακριά από το σπίτι. Όπως ομολόγησε, τα πήρε μέσα στο σπίτι, τους επιτέθηκε, τα χτύπησε και τελικά τα έπνιξε» είπε αστυνομική πηγή στο Sky News Arabia.

O 65χρονος αποκάλυψε, επίσης, ότι ζήτησε τη βοήθεια του 33χρονου γιου του με τον οποίο κατά τη διάρκεια της νύχτας πέταξαν τις σορούς των δύο παιδιών σε ποτάμι. Μετά τη σύλληψή του ο γιος του 65χρονου παρουσίασε την ίδια εκδοχή στους αστυνομικούς με την εισαγγελία να αποφασίζει την προφυλάκιση και των δύο. Τα άψυχα κορμάκια των δύο παιδιών βρέθηκαν μέσα στο νερό σε κατάσταση αποσύνθεσης και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για νεκροψία-νεκροτομή.

πηγη https://www.newsbeast.gr/