ΕΕ: Πτώση στις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκίνητων τον Ιούλιο

Η έλλειψη ημιαγωγών που πλήττει και την παραγωγή της αυτοκινητοβιομηχανίας καθώς και οι επιπτώσεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι οι σημαντικότερες αίτιες που δημιούργησαν αρνητικό πρόσημο στην αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων και τον Ιούλιο.
 

Αστυνομικοί εντόπισαν δεκάδες βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη σε...

Φρικιαστική ανακάλύψη στο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Αστυνομικοί εντόπισαν δεκάδες βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη μέσα σε διαμέρισμα.
 

Χάος στο Ιράν: Μαζικές διαδηλώσεις και αναφορές για τουλάχιστον 11...

Χαοτική είναι πλέον η κατάσταση στο Ιράν, όπου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι διαδηλώσεις που ξέσπασαν στις 13 Σεπτεμβρίου, όταν η 22χρονη Μαχσά Αμινί συνελήφθη στην Τεχεράνη από άντρες της θρησκευτικής αστυνομίας, επειδή... κάποιες τούφες από τα μαλλιά της είχαν ξεπροβάλλει από το χιτζάμπ που φορούσε. 
 

Πώς οι Νεοζηλανδοί πλούτισαν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο λαό

Στην κορυφή της λίστας των λαών με τη μεγαλύτερη αύξηση στον πλούτο τους βρέθηκαν οι Νεοζηλανδοί το 2021, ενώ αυξάνονται οι προειδοποιήσεις για διεύρυνση των ανισοτήτων και την δημιουργία μίας νέας τάξης «γαιοκτημόνων».
 

Madonna: Το νέο της video-clip μας έκανε να νιώσουμε πολύ άβολα

Το τελευταίο 24ωρο, η 64χρονη τραγουδίστρια έχει βρεθεί εκ νέου στο προσκήνιο μετά την κυκλοφορία του remix της παγκόσμιας χορευτικής επιτυχίας της "Hung up", αυτή τη φορά σε συνεργασία με τη Δομινικανή ράπερ Tokischa. Η Το ντουέτο παρουσιάστηκε τον Ιούνιο, κατά τη διάρκεια μίας ζωντανής εμφάνισης των δύο στην εκδήλωση Madonna's Pride στο Terminal 5 της Νέας Υόρκης.