Επιδρομή ενόπλων σε πλοία με ελληνική σημαία στον Περσικό κόλπο

Eπιδρομή Ενόπλωνσε πλοίο ελληνικό τάνκερ στον Περσικό κόλποσημειώθηκε πριν από λίγο όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.
 

Αζοφστάλ: Αποζημίωση μαμούθ θα ζητήσει ο ιδιοκτήτης του από τη Ρωσία

Αγωγή κατά της Ρωσίας για τις ζημιές που έχει υποστεί το εργοστάσιο του Αζοφστάλ προτίθεται να καταθέσει ο ιδιοκτήτης της χαλυβουργίας. Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ουκρανίας, ο δισεκατομμυριούχος Ρινάντ Αχμέτοφ, σκοπεύει να γίνει ακόμα πλουσιότερος κατά 17-20 δισεκατομμύρια δολάρια, αφού τόσα θα ζητήσει για τις ζημιές που έπαθε το εργοστάσιο από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.
 

Η ελίτ της ρωσικής αεροπορίας που «πνίγηκε» στον ποταμό Σεβέρσκι...

«Σημαντικές απώλειες» έχει υποστεί στην Ουκρανία η ομάδα των επίλεκτωναλεξιπτωτιστών (VDV) και άλλες ελίτ δυνάμειςτης Ρωσίας, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου. 
 
Σε εγρήγορση βρίσκονται οι Αρχές μετά από αρπαγή 6χρονου παιδιού στην περιοχή της Κηφισιάς. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, υφίσταται «σοβαρός κίνδυνος για την ψυχοσωματική υγεία του παιδιού». Όλα ξεκίνησαν ενώ ο 6χρονος βρισκόταν στο σπίτι που διαμένει με τη μητέρα του. Ξαφνικά άγνωστος χτύπησε την πόρτα και αφού του άνοιξαν, άρπαξε το αγόρι και εξαφανίστηκε. Για την υπόθεση έχει ενεργοποιηθεί και Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
 

ΗΠΑ: Μακελειό με δεκάδες νεκρούς σε δημοτικό σχολείο

Δεκαοκτάχρονος έφηβος άνοιξε πυρ χθες Τρίτη μέσα σε πρωτοβάθμιο σχολείο στο Τέξας, σκοτώνοντας 19 παιδιά και δυο εκπαιδευτικούς, τραγωδία που βυθίζει ξανά τις ΗΠΑ στον διαρκώς επανερχόμενο εφιάλτη των επιθέσεων με τη χρήση πυροβόλων όπλων μέσα σε σχολικά ιδρύματα.
 

-