Είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια, αποφυλακίστηκε στα οκτώ και συνελήφθη εκ νέου.
 
26-5-20
Η ΔΕΥΑΗ ενημερώνει ότι η λόγω βλάβης του αντλητικού συγκροτήματος που βρίσκεται στην γεώτρηση «Καρνάρι», αύριο Τετάρτη 27 Μαΐου αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα υδροδότησης, ο Άγιος Σύλλας στο Δήμο Ηρακλείου.
Επίσης πρόβλημα άρδευσης αναμένεται να παρουσιαστεί σε κάποιες περιοχές του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων που παίρνουν νερό από την συγκεκριμένη γεώτρηση.
Εκτιμάται ότι η επισκευή θα έχει ολοκληρωθεί έως το μεσημέρι της Παρασκευής οπότε και αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση των περιοχών.
 
Την ευκαιρία να διαπιστώσει αν όλα κυλούν ομαλά, κατά την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, είχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Μαρία Καναβάκη και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Γιώργο Καραντινό περπάτησε στο κέντρο του Ηρακλείου και συνομίλησε με καταστηματάρχες και δημότες σχετικά με τις ιδιαίτερες συνθήκες στις οποίες καλούνται να προσαρμοστούν.
 
Φέτος τα ταξίδια μας θα πρέπει να είναι προσεχτικά... Όμως μπορούμε να ταξιδέψουμε στην όμορφη Κρήτη και να ανακαλύψουμε τα αξιοθέατα κάθε νομού!   Ένα πακέτο με τέσσερα λευκώματα της Κρήτης αναδεικνύοντας τις ομορφιές της ανά νομό σε μια δίγλωσση έκδοση σε ελληνικά και αγγλικά.   Οργανώστε το ταξίδι σας μέσα από τα πόκετ λευκώματα, που μπορείτε να τα έχετε μαζί σας λόγω του εργονομικού μεγέθους σε σχήμα 14x15.5cm, σελίδες 108 με μαλακό εξώφυλλο.  Ηράκλειο/Heraklion Άγιος Νικόλαος, Ιεράπετρα, Σητεία/Agios Nikolaos, Ierapetra, Sitia Ρέθυμνο/Rethymnon Ρέθυμνο/Rethymnon
 
Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηλικιωμένος άντρας είχε επισκεφθεί προ 10ημέρου το ΠΑΓΝΗ, για την τοποθέτηση βηματοδότη.
 
Το θέμα με το φετινό τρύγο των αμπελιών την ώρα που οι δεξαμενές είναι γεμάτες με κρασί, έθεσαν στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, εκπρόσωποι της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης.
 
«Ειδική Διοικητική Προσφυγή κατά της υπ΄ αρ. 328/2020 (ΑΔΑ: ΩΔΕΝΩ0Ο-ΗΡΕ) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηρακλείου»
 
26-5-20.
Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 76χρονο άνδρα που διαγνώστηκε θετικός μετά το σχετικό τεστ και πλέον νοσηλεύεται στην μονάδα covid του νοσοκομείου των Χανίων.
 
Μια κλεμμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε σε ποιμνιοστάσιο σε χωριό του δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, σε επιχείρηση που έγινε από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.
 
Μετά τον έλεγχο όλων των δειγμάτων από την ιχνηλάτηση των επαφών του 87χρονου, που βγήκαν όλα αρνητικά, άλλη μία ευχάριστη εξέλιξη αποτελεί το ότι ο ηλικιωμένος βρέθηκε αρνητικός στον κοροναϊό, στο δεύτερο τεστ που του έγινε.
 
Κινδύνευσε να πνιγεί χθες το απόγευμα ένας 40χρονος, όταν ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή Ψαρόλακος της Σταλίδας του Δήμου Χερσονήσου, παρασύρθηκε από τα ρεύματα στα ανοιχτά.