Διασωληνωμένο και σε καταστολή νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι μόλις 17 μηνών. Το μωρό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να κατάπιε το φαγητό του στραβά, φράζοντας τους αεραγωγούς.
 
Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 40χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι σκότωσε την 31χρονη σύντροφό του στο Ηράκλειο.
 
Οι δυνάμεις στην Κρήτη είναι προσανατολισμένες σε προβολή ισχύος καθιστώντας την ένα νησί-αστακό.
 
Αισιόδοξος για την διεκδίκηση αποζημιώσεων από την Κομισιόν για τους αγρότες της Κρήτης που είδαν φέτος την παραγωγή ελαιολάδου να καταστρέφεται, εμφανίστηκε σήμερα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης από το Ηράκλειο.
Ο υπουργός που συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, με την συμμετοχή εκπροσώπων των αγροτών του νησιού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επισήμανε ότι υπάρχει νομικό πάτημα για αυτές τις αποζημιώσεις, θα πρέπει όμως ο φάκελος που θα κατατεθεί να είναι πλήρης και εμπεριστατωμένος. «Όλα θέλουν επιμέλεια. Τα νομικά είναι σχετικώς χρήσιμα για όλες τις δουλειές. Συστήσαμε μια επιτροπή υπό τον καθηγητή κ. Αυγουλά, στην οποία συμμετέχουν και ο κ. Χνάρης με τον κ. Στρατάκη. Οι άνθρωποι αυτοί θα αγωνιστούν για να δουν εάν αυτή η καταστροφή από το δάκο οφείλεται σε κλιματικά αίτια για να πάμε στην Επιτροπή της Κομισιόν. Να εργαστούμε όλοι για να θεμελιώσουμε το επιχείρημά μας«, υπογράμμισε ο κ. Βορίδης. 
 
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αφραθιά του Δήμου Τυμπακίου από φωτιά που ξέσπασε σε τροχόσπιτο.
 
Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο του Ηρακλείου.
 
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στο Ηράκλειο.
 
Συνάντηση με τους αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου είχε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αναστασάκης και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου στο πλαίσιο της συνεργασίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση σε κομβικά σημεία του οδικού άξονα της πόλης. 
 
Αναβολή για την 1η Απριλίου του 2020 πήρε η υπόθεση υπεξαίρεσης περίπου 350.000 ευρώ, από υποκατάστημα τράπεζας στο Ηράκλειο στην περιοχή του Πύργου πριν περίπου 10 χρόνια.
 
To σύνολο της νοσοκομειακής δαπάνης υποχρεούται να καταβάλει ο ΕΦΚΑ σε ασφαλισμένους, όταν σε περιπτώσεις επείγοντος και όλως αναγκαίου περιστατικού, προσφεύγουν σε ιδιωτικά νοσοκομεία, διότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
 
Στην αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) προωθείται το επενδυτικό σχέδιο “CAPE THOLOS LUXURY RESORT” του ξενοδοχειακού ομίλου Μεταξά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον νομό Λασιθίου και αφορά στην ανάπτυξη σύνθετης τουριστικής επένδυσης ξενοδοχειακών υποδομών και παραθεριστικής κατοικίας σε συνολική έκταση 1.400 στρεμμάτων. Αυτό αποφασίστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ – Enterprise Greece.