ΚΡΗΤΗ

Ο Πολάκης “δείχνει” την Κεφαλογιάννη για το αυθαίρετο πάνω στο κύμα στο Ηράκλειο | Photos

Μετά τον σάλο των προηγούμενων ημερών που προξενήθηκε από κτίριο που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα στην παραλία Μαριδάκι στο Ηράκλειο,  ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης “δείχνει” την Όλγα Κεφαλογιάννη και την στενή της οικογένεια, όπως την χαρακτηρίζει, η οποία σύμφωνα με τον κο Πολάκη, φέρεται “να “μπήκε μπροστά” για να σταματήσουν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων το Μάρτιο του 2013″. 

Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

Έμαθα πως ζήτησαν την παραίτηση μου σημερα ο Αδωνις γεωργιαδης και η Ολγα Κεφαλογιαννη λέγοντας με μαλιςτα ο πρώτος “χυδαίο υποκείμενο” “και η δεύτερη “χυδαίο πολιτικάντη .”

Δέχομαι και απαντώ σε καθε πολιτική κριτική απ όπου κι αν προέρχεται και για οποίο ζήτημα εχω εμπλοκή. Η κριτική, ακόμη και η πολεμική – και δέχομαι πολλή τούτες τις μέρες- ειναι στοιχείο της δημοκρατίας. Έχει ομως σημασία ποιος σου ασκεί τη κριτική.

Στο ακροδεξιό θρασίμι, αντί άλλης απάντησης απλα αφιερώνω τη πρώτη φωτογραφία, λέγοντας πως όσο πλησιάζει η Νοβαρτις και τα πορίσματα του Κεελπνο τόσο θα του μοιάζεις και στο λόγο και στη φάτσα .

Στην δεύτερη ως κλασική εκπρόσωπο της οικογενειοκρατίας στο πολιτικό σύστημα της χώρας ,της αφιερώνω τη δεύτερη φωτογραφία με το ερώτημα αν το σπίτι στον κύκλο στο Μαριδακι στο Νοτιο Ηρακλειο ,που ανήκει όπως λέγεται και δε διαψεύδεται, στη στενή της οικογένεια, ειναι ο λόγος που “μπήκε μπροστά” για να σταματήσουν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων το Μάρτιο του 2013 !!
ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ…….

zarpanews.gr