ΚΡΗΤΗ

Αυτός είναι ο 48χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης στο Ηράκλειο

Ο κατηγορούμενος δηλώνει αθώος, ότι δεν πείραξε ποτέ το κορίτσι και εμφανίστηκε στα δικαστήρια έχοντας στο πλευρό του την γυναίκα του και την κουνιάδα του.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης τα στοιχεία του 48χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μιας 11χρονης.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων, διάρκειας ενός μήνα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».

Μάλιστα επισημαίνεται ότι «παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703, 2810-274068 και 2810-274070, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας». Σημειώνεται, επίσης, ότι «εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Ο κατηγορούμενος δηλώνει αθώος, ότι δεν πείραξε ποτέ το κορίτσι και εμφανίστηκε στα δικαστήρια έχοντας στο πλευρό του την γυναίκα του και την κουνιάδα του. Μάλιστα κατά την άφιξή του υπήρξε ένταση με τους συγγενείς του κοριτσιού να προσπαθούν να τον προσεγγίσουν για να τον χτυπήσουν αλλά κάτι τέτοιο απετράπη από την αστυνομία.