ΚΡΗΤΗ

ΚΡΗΤΗ Τραγικό τέλος για την 60χρονη Αμερικανίδα! Βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά | Photos

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου Suzan Eaton, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας σε ένα Γερμανικό καταφύγιο – πολυβολείο στα όρια του Μάλεμε με το Ξαμουδοχώρι

Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, Πυροσβεστική αλλά και η 3η ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο για να συνδράμει στην ανάσυρση του πτώματος, καθώς απ’ ότι φαίνεται το σημείο είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτο.

Το μέρος στο οποίο εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα γεννά πολλά ερωτήματα ως προς το πώς βρέθηκε εκεί, καθώς είναι αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το Κολυμπάρι. Αυτό κάνει την Αστυνομία να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Στο σημείο βρίσκονται και οι συγγενείς της Αμερικανίδας η οποία υπενθυμίζεται ότι εξαφανίστηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου από την περιοχή του Κολυμβαρίου. Συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο βιολογίας στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Φωτογραφία από το σημείο που βρέθηκε η Αμερικανίδα

Η άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου από την περιοχή του Κολυμβαρίου. Συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο βιολογίας στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

 ant1news.gr  /  Zarpanews.gr