ΚΡΗΤΗ

Σχόλιο για την υπερψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος από την πλειοψηφία των Δημοτικών Παρατάξεων

Το φλερτ που ξεκίνησε προεκλογικά, κατέληξε σήμερα σε πολιτικό γάμο ανάμεσα στις παρατάξεις των κ Λαμπρινού, Κουράκη και Λυγερού, με την από κοινού υπερψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος. Όλα τα υπόλοιπα περί «διαφωνίες στην φιλοσοφία» είναι η «στάχτη στα ματιά» των Ηρακλειωτών.

Αναμενομένη εξέλιξη για τις παρατάξεις που συμφωνούν με την κυβερνητική πολιτική, τη σημερινή της ΝΔ, που αποτελεί συνέχεια εκείνης του ΣΥΡΙΖΑ. Παρατάξεις που έχουν ως κοινό πρόγραμμα ο Δήμος να λειτουργεί με βασικό χρηματοδότη του, την τσέπη του Ηρακλειώτη. Που οραματίζονται μια ανάπτυξη για τους λίγους και όχι για το λαό και τις ανάγκες του.
Κάτω από αυτή τη μεγάλη συναίνεση προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους Ηρακλειώτες ώστε να δεχτούν αυτήν την πολιτική ως μονόδρομο, δήθεν για το «καλό της πόλης».
H «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί τους Ηρακλειώτες να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Καλεί τον λαό της πόλης, να αντιπαλέψει αγωνιστικά και μαχητικά, το κοινό αντιλαϊκό μέτωπο των δημοτικών παρατάξεων της πλειοψηφίας και να επιβάλει στο Δημοτικό Συμβούλιο με τους αγώνες του, τη δική του ατζέντα, τα πραγματικά λαϊκά προβλήματα.