ΚΡΗΤΗ

ΚΡΗΤΗ -Κορωνοϊός: Αρνητικό το τρίτο τεστ - «Καθαρές» και όλες οι επαφές του

Αρνητικό είναι και το τρίτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο 87χρονος Χανιώτης, σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργο Μπέα.

Ο 87χρονος είναι πολύ καλά στην υγεία του και σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείου, αναμένονται οδηγίες από τον ΕΟΠΥ, για το πότε θα πάρει εξιτήριο (πιθανόν και σήμερα) και για τις ημέρες που θα παραμείνει σε κατ’ οίκον καραντίνα. 

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε από το Ιολογικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο έλεγχος των τεστ που ελήφθησαν, από την ιχνηλάτηση των επαφών του 76χρονου από τα Χανιά, ο οποίος τη Δευτέρα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό 

Εκτός από τα έξι δείγματα που είχαν ληφθεί από το στενό του οικογενειακό περιβάλλον, τα οποία αργά το βράδυ της Τρίτης βγήκαν αρνητικά, ελέγχθηκαν και τα δείγματα από γιατρούς και νοσηλευτές της καρδιολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ, με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή ο 76χρονος, καθώς την είχε επισκεφθεί πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα δείγματα από τους υγειονομικούς βγήκαν αρνητικά στον ιό. 

Ο 76χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ειδική μονάδα Covid-19 του Νοσοκομείου Χανίων, με ήπια συμπτωματολογία.

Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ, που του έγινε. 

Τέλος, σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα του ελέγχου που έγινε και στους 33 υγειονομικούς, γιατρούς και νοσηλευτές, του Νοσοκομείου Χανίων, με τους οποίους έχουν έρθει σε επαφή, αυτό το διάστημα, ο 87χρνος και ο 76χρονος. 

https://www.kriti24.gr