ΚΡΗΤΗ

ΚΡΗΤΗ Κορονοϊός: Εισαγωγή στο νοσοκομείο και για την 45χρονη – Ιερομόναχος του Αγίου Όρους ο 46χρονος

Εξελίξεις στην υγεία των δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη μας, σε μία είδηση που προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις των Χανιωτών, ειδικά δεδομένου οτι δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ των δύο περιπτώσεων. 

Συγκεκριμένα, η 45χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής η οποία διαμένει χρόνια στα Χανιά, μέχρι πρότινος παρέμενε στην οικία της για κατ΄οίκον καραντίνα. Ωστόσο, από το πρωί της Δευτέρας νοσηλεύεται στην ειδική κλινική covid που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο Χανίων, μαζί με τον 47χρονο άνδρα που ήδη βρισκόταν εκεί και ο οποίος είναι ιερομόναχος σε μοναστήρι του Αγίου Όρους.

Η κλινική τους εικόνα σύμφωνα με πληροφορίες είναι σχετικά καλή, ενώ η νοσηλεία της 45χρονης επιβλήθηκε κυρίως για προληπτικούς και πρακτικούς, προσωπικούς λόγους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο 47χρονος μοναχός, ουδέποτε λειτούργησε σε κάποια εκκλησία των Χανίων ή είχε επαφή με πιστούς λόγω της ιδιότητάς του, αφού ήρθε στην πόλη για παραθερισμό, δεδομένου ότι τα Χανιά είναι ο τόπος καταγωγής του.

 Μάλιστα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δεν έχει σχέσεις με την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, ούτε με την ευρύτερη εκκλησία της Κρήτης.

zarpanews.gr