ΚΡΗΤΗ

Χ. Μαμουλάκης: 15 μήνες παγωμένος ο διαγωνισμός του ΒΟΑΚ κι ο Κ. Καραμανλής συνεχίζει να κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή στη Βουλή, για την πορεία υλοποίησης του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης – ΒΟΑΚ, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«15 μήνες στην Κυβέρνηση της ΝΔ κι ο Κ. Καραμανλής συνεχίζει να κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ! Έχουν όλοι πλέον αντιληφθεί ότι αυτή η προσφιλής στα κυβερνητικά στελέχη τακτική, χρησιμοποιείται ως απλός αντιπερισπασμός για να καλυφθεί η δική τους ανεπάρκεια. Μια ανεπάρκεια, που αποκαλύπτεται ξανά με τις τελευταίες δηλώσεις του κατά τα άλλα αρμόδιου Υπουργού, απ’ όπου προκύπτει ότι ακόμα (!) δεν έχουν καταλήξει στον τρόπο κάλυψης των πόρων χρηματοδότησης του έργου. Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι ακόμα και στο εσωτερικό της ΝΔ, οι απόψεις για επιμέρους ζητήματα του τόσο σημαντικού αναπτυξιακού έργου της Κρήτης διίστανται.

Τους προτείνουμε να αφήσουν κατά μέρους αυτή την μικροπολιτική τακτική και να ασχοληθούν σοβαρά με τον ΒΟΑΚ. Η Κρήτη δεν μπορεί να πληρώνει τις δικές τους αβελτηρίες. Οι πολίτες του τόπου μας, δεν μπορούν να συνεχίσουν να επωμίζονται τις αρνητικές συνέπειες της κυβερνητικής αδράνειας».