ΚΡΗΤΗ

Σεισμόπληκτος τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στο δημαρχείο Αρχανών – Αστερουσίων

Ως μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείω εισέβαλε το πρωί σήμερα, Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στο δημαρχείο του δήμου Αρχανών Αστερουσίων σεισμόπληκτος, ο οποίος τα έκανε γυαλιά καρφιά, επειδή το χωρίο του δεν είχε ακόμη ενταχθεί στην πλατφόρμα arogi.gov.gr.

Ο συγκεκριμένος πολίτης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων, Μανόλης Κοκοσάλης, εισέβαλε στο γραφείο της γραμματείας του φωνάζοντας και βρίζοντας. Όμως δεν περιορίστηκε στις φωνές, καθώς η οργίλη αντίδραση του δημότη γρήγορα στράφηκε και εναντίον του ίδιου του γραφείου. Σύμφωνα με την περιγραφή του δημάρχου πέταξε κάτω και έσπασε το γυάλινο διαχωριστικό του γραφείου της γραμματέως του καθώς και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της, ενώ η υπάλληλος σοκαρισμένη και έντρομη παρακολουθούσε τα δρώμενα. Ο δημότης, αφού εκτόνωσε την οργή του, εξαφανίστηκε. Ωστόσο, για την υπόθεση θα υποβληθεί μήνυση, τόνισε ο δήμαρχος, ο οποίος εξέφρασε την αγανάκτησή του γι’ αυτού του είδους τις συμπεριφορές και ακρότητες απέναντι σε ανθρώπους, που δεν φταίνε και προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους.

Σε ό,τι αφορά την μη ένταξη στην πλατφόρμα του συγκεκριμένου οικισμού, διευκρίνισε ότι αυτή αποδίδεται σε λάθος, για το οποίο την ευθύνη δεν έχει ο δήμος. Πρόσθεσε, όμως, ότι από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος οικισμός είναι σεισμόπληκτος, είναι θέμα χρόνου να διορθωθεί το λάθος για να προχωρήσει η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.

 
πηγη  ertnews.gr