ΚΡΗΤΗ Δεν τα κατάφερε το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε χτυπηθεί κατά λάθος από το αυτοκίνητο του πατέρα τουr

Έχασε τη μάχη με τη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι από την Κίσσαμο που νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ και είχε παρασυρθεί από το αυτοκίνητο του πατέρα της σε χωριό της Κισσάμου.

Η μικρή όλες αυτές της ημέρες έδινε τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, με την κατάστασή της να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον θώρακα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κρατήσουν τη μικρούλα στη ζωή παρόλο που ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpanews.gr είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

Τελικά το κοριτσάκι δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το χρονικό του συμβάντος

Όλα έγιναν την Τρίτη 16 Μαΐου σε χωριό της Κισσάμου όταν ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο αυτοκίνητό του και στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει, όπως ισχυρίστηκε, δεν είδε πως το 2,5 ετών κοριτσάκι που βρισκόταν πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Τόσο οι γονείς όσο και η οικογένεια της μικρής βρίσκονταν σε σοκ από την πρώτη στιγμή που συνέβη το περιστατικό, ενώ ο πατέρας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που συνέβη στην οικογένειά του.

zarpanews.gr