ΚΡΗΤΗ Αίμα στην άσφαλτο και τα γυαλιά σπασμένα – Παγερές εικόνες από το σημείο όπου πέθανε ο Κώστας Μανιουδάκης

Μια κηλίδα αίματος στο οδόστρωμα και παραδίπλα τα γυαλιά που φορούσε, σπασμένα και πεσμένα στο χώμα. Είναι η εικόνα από το σημείο όπου έγινε ο αστυνομικός έλεγχος στον 58χρονο Κώστα Μανιουδάκη και όπου ο Χανιώτης επαγγελματίας της εστίασης άφησε την τελευταία του πνοή. 

Οι φωτογραφίες αυτές είχαν ληφθεί λίγο μετά το τραγικό συμβάν, για το οποίο η οικογένεια του νεκρού έχει προβεί σε βαριές καταγγελίες, υποστηρίζοντας ότι ο εκλιπών υπήρξε θύμα ξυλοδαρμού από την Αστυνομία,που οδήγησε στον θάνατό του.

Ο αδελφός του νεκρού, Πέτρος Μανιουδάκης, σε δηλώσεις του είχε επαναλάβει τις κατηγορίες και μάλιστα είχε πει πως όταν ο ίδιος είχε μεταβεί στο κέντρο υγείας Βάμου, είχε δει εκεί αστυνομικούς, εκ των οποίων ο ένας έκλαιγε. Είπε ότι τον ενημέρωσαν για τον θάνατο του αδελφού του, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκε και ο ίδιος να νοσηλευθεί, καθώς αισθάνθηκε άσχημα μετά από τα τραγικά νέα αυτά.

Ο κ. Μανιουδάκης έκανε ακόμα γνωστό ότι η ιατροδικαστική εξέταση μιλάει για παθολογικά αίτια θανάτου χωρίς να βρεθούν κακώσεις. 

www.zarpanews.gr/