Ανακάλυψε τον πατέρα της στα Χανιά μετά από 43 χρόνια!

Συγκλονιστική είναι η ιστορία ζωής μιας γυναίκας που συνάντησε τον βιολογικό της πατέρα μετά από 43 χρόνια. Η ιστορία της Μόνα Λίζα από τη Σουηδία θυμίζει κινηματογραφική ταινία, κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή!

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 1980, όταν η μητέρα της Μόνα Λίζα, πήγε για δύο εβδομάδες διακοπές στην Κρήτη. Εκεί γνώρισε έναν νεαρό με το όνομα «Αλέξης». Οι δυο τους ερωτεύτηκαν.

Όταν επέστρεψε στη Σουηδία έμαθε ότι ήταν έγκυος και αποφάσισε να κρατήσει το μωρό.

Αν και προσπάθησε να βρει τον πατέρα του μωρού για να του ανακοινώσει την εγκυμοσύνη, ήταν μάταιο. Όσο κι αν έψαξε κανείς δε γνώριζε τον «Αλέξη». Τα επόμενα χρόνια ξαναπήγαν στα Χανιά άλλες δύο φορές και πάλι όμως η αναζήτηση ήταν μάταιη, καθώς το όνομα «Αλέξης» δεν ήταν τελικά το πραγματικό όνομα του πατέρα της Μόνα Λίζα!

«Με τη μητέρα της Μόνα Λίζα γνωριστήκαμε πριν 43 χρόνια. Είχε έρθει για διακοπές εδώ στα Χανιά και γνωριστήκαμε. Μετά από δύο εβδομάδες έφυγε στη Σουηδία. Εγώ έφυγα για την Ολλανδία όπου έμεινα 7 χρόνια. Όταν είχαμε γνωριστεί και ερωτευτεί με ήξερε με άλλο όνομα, ενώ το όνομα μου είναι Γιώργος» είπε ξεδιπλώνοντας τις λεπτομέρειες της απίστευτης ιστορίας ο πατέρας της Μόνα Λίζα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η ανάρτηση που την έφερε κοντά στον πατέρα της

Πριν από δύο χρόνια μια ανάρτηση της Μόνα Λίζα για την αναζήτηση του πατέρα της, συγκίνησε. Ο κύριος Στέλιος από τα Χανιά προσφέρθηκε να τη βοηθήσει παρόλο που δεν την γνώριζε. Ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Facebook και μέσα σε λίγες ώρες το πραγματικό όνομα του «Αλέξη» αποκαλύφθηκε!

«Δεν μπορώ να περιγράψω την αγάπη μου για τους ανθρώπους στα Χανιά που με βοήθησαν τόσο πολύ. Ο κόσμος σταματούσε τον πατέρα μου στον δρόμο και του έλεγε πως η κόρη του από τη Σουηδία ψάχνει να τον βρει» είπε η Μόνα Λίζα. 

Η συγκινητική συνάντηση στα Χανιά – «Απέκτησα μια κόρη που με αγαπάει και την αγαπάω πολύ»

«Τη στιγμή που βρεθήκαμε αναγνωρίσαμε αμέσως ο ένας τον άλλον. Το πρώτο πράγμα που μου έμαθε ο πατέρας μου στα ελληνικά είναι το “σ’ αγαπώ πολύ, μπαμπά”. Μοιάζουμε τόσο πολύ, τόσο εμφανισιακά όσο και στον χαρακτήρα» είπε η Μόνα Λίζα.

Με έσφιξε στην αγκαλιά της, την αγκάλιασα κι εγώ και έκλαιγε πολύ, έκλαιγα κι εγώ, είπε ο πατέρας της

Συγκινητική ήταν η πράξη του πατέρα της Μόνα Λίζα να βγάλει τον Σταυρό από τον λαιμό του και να τον δώσει στην κόρη που δεν ήξερε ότι είχε. 

Φυλαχτό στον λαιμό της Μόνα Λίζα πλέον ο Σταυρός του πατέρα της / Αλήθειες με τη Ζήνα
Μάλιστα η Μόνα Λίζα πήγε και πήρε άλλο Σταυρό για τον πατέρα της αλλά και για τα παιδιά της.

«Νιώθω πολύ ευτυχισμένος, ο Θεός να φυλάει εκείνη και τα παιδιά της και όλη την οικογένεια. Απέκτησα μια κόρη που με αγαπάει και την αγαπάω πολύ» είπε ο πατέρας με δάκρυα στα μάτια.

star.gr