Ηράκλειο: Συνελήφθη για τον καταιγισμό πυροβολισμών σε βάπτιση ο πατέρας του παιδιού

Ο καταιγισμός πυροβολισμών που το βράδυ του Σαββάτου αναστάτωσε μια ολόκληρη περιοχή στο ορεινό Μαλεβίζι κινητοποίησε εξαρχής τις διωκτικές αρχές στο Ηράκλειο. Φωτογραφίες που δόθηκαν από “άγνωστους” σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και οι οποίες αποδείκνυαν ότι πράγματι το γλέντι μιας βάπτισης παρουσίαζε εικόνα πεδίου μάχης, οδήγησαν την έρευνα από το Β Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου σε αποτελέσματα.

Εντοπίστηκε το χωριό, (πρόκειται για ορεινό κεφαλοχώρι στον δήμο Μαλεβιζίου) και βέβαια το κέντρο διασκέδασης. Προσήχθησαν για να δώσουν εξηγήσεις, τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο και ο πατέρας του νεοφώτιστου. Μετά την κατάθεση και τον δύο, ο 35χρονος ιδιοκτήτης αφέθηκε ελεύθερος, καθώς υποστήριξε πως στην βάπτιση υπήρχε πολύς κόσμος και ο ίδιος ήταν πολύ απασχολημένος στην κουζίνα για να ελέγξει την κατάσταση, ενώ ο 55χρονος πατέρας συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στην Εισαγγελία Ηρακλείου. 

Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πιστοποιούν πως πράγματι οι πυροβολισμοί που ερρίφθησαν ήταν πολλές εκατοντάδες, καθώς το προαύλιο του κέντρου διασκέδασης φαίνεται στρωμένο από κάλυκες πιστολιών διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και από κάλυκες πολεμικών τουφεκιών τύπου καλάσνικοφ.

Ρεπορτάζ: Φ. Καλαθάκη

ΠΗΓΗ  ertnews.gr

Δημοφιλή Αρθρα