ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 
Την κ. Αγγελοπούλου, υποδέχθηκε στον  Δημοτικό Κήπο, στο αναψυκτήριο Le Jardin ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης. 
 
Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται για μια ακόμα χρονιά, η ράμπα πρόσβασης στη θάλασσα των Ατόμων με Αναπηρία, στη Δημοτική Ακτή Καρτερού.
 
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία πριν από λίγη ώρα όταν ένας άνδρας σε εταιρεία απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.
 
Ξημερώματα της αναμένεται να ολοκληρωθεί από αρμόδιο κλιμάκιο γιατρών, η λήψη των ζωτικών οργάνων του 22χρονου ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής στην Ιεράπετρα.
 
Περισσεύμα αγάπης και δύναμης είχαν οι γονείς ενός 22χρονου από την Ιεράπετρα που παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στην Ιεράπετρα το βράδυ της Πέμπτης. Ο 22χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα, ωστόσο την Παρασκευή, η κατάστασή του κρίθηκε μη αναστρέψιμη και οι γονείς του κλήθηκαν να πάρουν τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής τους.
 
Μια σοβαρή υπόθεση παιδικής πορνογραφίας απασχολεί τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.
 
Μια 20χρονη τουρίστρια από την Γερμανία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό ενώ διαμένουν σε ξενοδοχείο καραντίνας στην περιοχή της Χερσονήσου.
 
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, συναντήθηκε χθες, με τον Πρέσβη της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Patrick Maisonnave.
 
«Οι ασάφειες των αποφάσεων και των εγκυκλίων του Υπουργείου Εργασίας οδηγούν τους εργαζόμενους σε αδιέξοδο»
 
Ένας 81χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην παραλία Ομπροσγιαλός του δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, σήμερα Κυριακή 5 Ιουλίου.