Μελέτη: Ποιοί άνθρωποι είναι οι πιο έξυπνοι -Ποιό σημείο του σώματος...

Έχει ειπωθεί ότι τα μάτια είναι το παράθυρο στην ψυχή, αλλά φαίνεται πως αυτό ισχύει επίσης για τον εγκέφαλο και το νου. Οι άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερες κόρες στα μάτια τους, είναι γενικά πιο έξυπνοι σε σχέση με όσους έχουν μικρές κόρες, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη, που συσχετίζει το μέγεθος της κόρης με τη νοημοσύνη. 
 

AstraZeneca: Τι λένε τέσσερις Έλληνες ειδικοί για τη δεύτερη δόση -Σπάνιες...

Μετά τη σύσταση της αρμόδιας Επιτροπής Εμβολιασμών για χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca μόνο σε πολίτες άνω των 60 ετών, το ζήτημα έχει μπει στο μικροσκόπιο των ειδικών.
 

Οι τεχνολογίες m-RNA και sa-RNA μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο

Πριν από έναν χρόνο, σχεδόν κανείς στον κόσμο δεν ήξερε τι σημαίνει εμβόλιο mRNA επειδή κανένας Οργανισμός Φαρμάκων σε καμιά χώρα δεν το είχε εγκρίνει ποτέ.
 

Η ομορφιά είναι υποκειμενική και είμαστε τόσο όμορφοι όσο μας...

Ο ορισμός της ομορφιάς είναι υποκειμενικός, βασίζεται στα γούστα του καθενός από εμάς και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σου επιβάλλει τα δικά του. Είσαι αυτός που είσαι επειδή γεννήθηκες έτσι και διαμορφώνεσαι με τα χρόνια ανάλογα με όσα ζεις. Η εξωτερική σου εμφάνιση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες το ίδιο και ο εσωτερικός σου κόσμος, διαφορετικούς σε κάθε περίπτωση και αυτό ισχύει για όλους. Δεν έχουμε όμως δικαίωμα να κρίνουμε και να προσβάλλουμε ανθρώπους επειδή δεν συμβαδίζουν με αυτά που πρεσβεύουμε, είναι διαφορετικό να τα υποστηρίζεις από το να τα επιβάλεις στον άλλον και να μην σέβεσαι την προσωπικότητα του.
 

Πώς συνδέονται τα μάτια με την νοημοσύνη μας

Λένε ότι τα μάτια είναι το παράθυρο στην ψυχή, αλλά έρευνες έδειξαν πως αυτό ισχύει και με τον εγκέφαλο.
 

Έρευνα: Χωρίς μειονεκτήματα ο συνδυασμός εμβολίων AstraZeneca και BioNTech/Pfizer

Κανένα μειονέκτημα σε αποτελεσματικότητα και σε ανεκτικότητα από τα εμβολιασμένα άτομα δεν διαπιστώθηκε με τον συνδυασμό του εμβολίου της AstraZeneca κατά της Covid-19 με το εμβόλιο των BioNTech/Pfizer, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Βερολίνου, Charité.
 

Πόσο πιθανή είναι η θρόμβωση στη 2η δόση του AstraZeneca; Εξηγεί ο...

Τους λόγους για τους οποίους η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών οδηγήθηκε στην απόφαση το εμβόλιο της AstraZeneca να χορηγείται μόνο σε πολίτες άνω των 60 ετών εξήγησε ο καθηγητής Μικροβιολογίας του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος. 
 

Ύψος: Η διατροφή που κόβει πόντους από το ανάστημα των παιδιών και...

πηγη ygeiamou.gr/
 

Τέσσερα βασικά δεδομένα που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε για το αβοκάντο

Το αβοκάντο έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και πολλοί το προσθέτουν στα αλμυρά πιάτα και στα smoothies που ετοιμάζουν. Ποια είναι όμως τα οφέλη που παρέχει στην υγεία; Και τι πρέπει να προσέχουν;
 

«Καλπάζουν» οι μεταλλάξεις στην Ελλάδα -Σε ποιες περιοχές...

Μεταλλάξεις: Ολοκληρώθηκε από το Eθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης του ιού SARS-CoV-2, που λειτουργεί υπό το συντονισμό του ΕΟΔΥ, η γονιδιωματική ανάλυση σε 955 επιλεγμένα δείγματα που αφορούν στην περίοδο 29 Μαρτίου έως 20 Μαΐου 2021.
 

Ε.Ε.: Μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου αναμένεται η θεραπεία...

Περίπου 55.000 δόσεις της πιθανής θεραπείας για την Covid-19, με βάση ένα κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων που αναπτύχθηκε από την αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Regeneron και την ελβετική Roche, έχει εξασφαλίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο.