Το επιστημονικό επιτελείο της BERGMANN KORD επισκέπτεται το Ηράκλειο

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου έως Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Το επιστημονικό επιτελείο της BERGMANN KORD

επισκέπτεται το  Ηράκλειο Κρήτης

για δωρεάν διάγνωση & ενημέρωση για την τριχόπτωση


Η BERGMANN KORD προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους σε προσωπικά ραντεβού διάγνωσης & ενημέρωσης για την τριχόπτωση και τη μεταμόσχευση μαλλιών στο Ηράκλειο από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011.

Το επιστημονικό επιτελείο της BERGMANN KORD θα πραγματοποιήσει δωρεάν Διαγνωστικούς Τριχολογικούς Ελέγχους και θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, μεταξύ των οποίων είναι η θεραπεία ενεργοποίησης των ενηλίκων βλαστοκυττάρων PRP με DNA Activator και οι αγωγές με ενεργά φυτικά βλαστοκύτταρα. Παράλληλα, θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών  FUT & FUE.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να κλείσουν δωρεάν ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2810 342065-6.

BERGMANN KORD Κρήτης

Γ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49

Τ.: 2810 342065-6

W: www.kord.gr

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Profile

Η BERGMANN KORD, η πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα και ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, ιδρύθηκε το 1979. Ως ιατρικός οργανισμός εξειδικευμένος στην επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, η BERGMANN KORD ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής και state-of-the-art know-how, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες & εξελιγμένες μεθόδους.

 

Η επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης είναι η μοναδική δραστηριότητα της BERGMANN KORD και ο συνδυασμός απόλυτης εξειδίκευσης και πολυετούς εμπειρίας επιτρέπει την εφαρμογή των πιο προηγμένων & αποτελεσματικών επιστημονικών λύσεων.

 

Η πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό επιτελείο της BERGMANN KORD και μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της κλινικής καταγράφονται οι περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα - περισσότερες από 60.000.

 

Η BERGMANN KORD εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας στη Μεταμόσχευση Μαλλιών, το οποίο ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008 και αποτελεί επίσημη επιβεβαίωση της υψηλής επίδοσης & οργάνωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Επιστημονικά κέντρα της BERGMANN KORD λειτουργούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρόδο, Λευκωσία, Λεμεσό και Σκόπια.