Την… αποκάλυψη ότι  οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν επισκεφθεί τη Γη, αλλά «βρίσκονται ανάμεσά μας εδώ και δεκαετίες» έκανε πρόσφατα – μιλώντας σε επιστημονικο-τεχνολογικό συνέδριο στη Νέα Υόρκη καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ στις ΗΠΑ

Ο Γκάρι Νόλαν, καθηγητής στο Τμήμα Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Στάνφορντ, υποστήριξε επίσης ότι τα εξωγήινα όντα παρακολουθούν την ανθρωπότητα χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα αεροσκάφη και προηγμένες μορφές τεχνητής νοημοσύνης. 

Ο Νόλαν έκανε αυτή τη δήλωση στο συνέδριο SALT iConnection 2023 στο Μανχάταν με τίτλο «Το Πεντάγωνο, η εξωγήινη νοημοσύνη και τα συντριβή UFO» που φιλοξενεί επενδυτές, επιχειρηματίες και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.

Ως απόδειξη της ύπαρχης των εξωγήινων στη Γη, ο καθηγητής αναφέρθηκε και στο σήμα Wow (Wow signal») - μια έκρηξη ραδιοκυμάτων που καταγράφηκε από το διάστημα το 1977 και ώθησε ορισμένους αστρονόμους να πιστέψουν ότι μπορεί να προήλθε από εξωγήινους, που αναζητούσαν άλλα σημάδια ζωής.

«Το “Wow signal” το βλέπουν οι άνθρωποι σχεδόν σε καθημερινή βάση, πρόκειται για επικοινωνία που υπάρχει ήδη εδώ», είπε ο Νόλαν.

Πηγή: skai.gr