Ο γκουρού της τεχνολογίας επενδύει στην Ελλάδα

Μία πολλά υποσχόμενη startup βιοτεχνολογίaς, η ResQ Biotech, τεχνοβλαστός του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών που ιδρύθηκε από τον ερευνητή Γιώργο Σκρέτα, πρόσθεσε στη λίστα των επενδυτών της τον περιβόητο Lars Rasmoussen.
O Lars Rasmoussen είναι ένας παγκοσμίως γνωστός επιχειρηματίας και «angel investor» που επικεντρώνεται στον κλάδο των deep tech startups.
Αν χρησιμοποιείτε το Google Maps για να πηγαίνετε ευκολότερα στον προορισμό σας, ο Lars είναι ένας από τους ανθρώπους που πρέπει να ευχαριστήσετε, καθώς είναι ένας από τους συνιδρυτές της εταιρίας που στη συνέχεια αγόρασε η Google.
Αν χρησιμοποιείτε το Canva για να συνθέσετε παρουσιάσεις, κάρτες ή άλλο ψηφιακό περιεχόμενο, επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσετε τον Lars γιατί, μαζί με την σύζυγό του, ήταν από τους αρχικούς angel investors της εταιρίας που σήμερα έχει κεφαλαιακή αξία αρκετά δισεκατομμύρια.
H καλή είδηση της ημέρας είναι ότι μετά από μια μεγάλη, προσοδοφόρο και καταξιωμένη πορεία ως υψηλόβαθμος στέλεχος σε μεγάλες εταιρίες όπως η Google και η Meta, ο Lars συνεχίζει την επενδυτική του δραστηριότητα από την Ελλάδα, με τη φιλοδοξία να βοηθήσει το τοπικό οικοσύστημα γιατί φαίνεται να πιστεύει στη μεγάλη προστιθέμενη αξία που μπορεί να δημιουργήσει…

πηγη: newmoney.gr dark-room

Δημοφιλή Αρθρα