Γιατί δεν θα πρέπει να ξαναπιούμε ποτέ νερό από πλαστικό μπουκάλι

Η πλαστική συσκευασία του αγαπημένου μας εμφιαλωμένου νερού μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία. Να τι θέλουν να ξέρουμε οι ειδικοί.

Daryl Austin, Φιλοξενούμενος συντάκτης
 
Εάν αισθάνεστε πιεσμένοι και αγχωμένοι μην σπεύσετε προς το βάζο με τα γλυκά για να ηρεμήσετε. Αντιθέτως επιλέξτε να ακούσετε μουσική που σας ηρεμεί και σας εκτονώνει και όπως φαίνεται σας αποτρέπει από την κατανάλωση παρηγορητικού φαγητού.
 

Τι είναι η Πυθαγόρειος διατροφή και ποιες τροφές περιλαμβάνει;

Η δίαιτα που ακολουθούσε ο φιλόσοφος, μαθηματικός, γεωμέτρης και θεωρητικός της μουσικής Πυθαγόρας ο Σάμιος περιλάμβανε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, και ελάχιστα γαλακτοκομικά.  
 
Μπορεί πολλοί άνθρωποι στη θέα ενός καρχαρία να φοβούνται, αλλά σύμφωνα με τους επιστήμονες το θαλάσσιο αυτό ζώο μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση του καρκίνου.
 

«Εχουμε και άλλα βίντεο με UFO αλλά δεν τα αποκαλύπτουμε για λόγους...

Εικόνα ενός UFO το οποίο μοιάζει να το έχει «λοκάρει» πολεμικό σκάφος των ΗΠΑ σε ένα από τα απόρρητα βίντεο που αποχαρακτηρίστηκαν από τον αμερικανικό στρατό.
 

Τα ευρείας χρήσης φάρμακα που συρρικνώνουν το μυαλό – Ποιοι...

Τις επιπτώσεις της χρήσης συνταγογραφούμενων συστηματικών και εισπνεόμενων στεροειδών φαρμάκων στη λευκή και φαιά ουσία του εγκεφάλου αποτυπώνει μελέτη ερευνητών από το Τμήμα Ενδοκρινολογίας του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου Λέιντεν στην Ολλανδία, σύμφωνα με την οποία οι δομικές αλλαγές στον εγκέφαλο εξηγούν εν μέρει τα νευροψυχιατρικά συμπτώματα όπως άγχοςκατάθλιψημανία και ντελίριο που έχουν συνδεθεί με τη μακροχρόνια χρήση.
 

ΙΤΕ Ρομπότ-αναρριχητής βοηθάει σε έκτακτα περιστατικά

Το ρομπότ αναρριχητής και το έξυπνο ντουλάπι για άτομα με προβλήματα όρασης, προσελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Φέρουν την υπογραφή του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας του Εργαστηρίου Υπολογιστικής Όρασης και Ρομποτικής της Κρήτης. Το ρομπότ, που βρίσκεται στην 86η ΔΕΘ έρχεται από το μέλλον και σε λίγο καιρό θα είναι λειτουργικό, θα έχει ολοκληρωθεί. Έχει τη δυνατότητα να κάνει αναρρίχηση, να ανεβαίνει σε έναν τοίχο και να περπατάει σε ταβάνι.
Διαθέτει ειδικούς αισθητήρες, που μπορούν να ανιχνεύσουν για παράδειγμα μία διαρροή φυσικού αερίου.
Και δε μιλάμε για το σπίτι μας, που θα το αντιληφθούμε με τη μυρωδιά αλλά για δύσκολες εγκαταστάσεις, που μπορεί να κινδυνεύσει μία ανθρώπινη ζωή και ένα τέτοιο μηχάνημα θα μπορέσει να κάνει ειδική έφοδο στο σημείο, που έχει ανιχνευτεί μια διαρροή και να τη σταματήσει και ίσως να την επισκευάσει.   πηγη : http://www.ert.gr/
 
Με βάση τον σχεδιασμό που ακολουθείται σήμερα, η NASA θέλει να επιστρέψει στη σελήνη έως το 2024, στο πλαίσιο του προγράμματος Artemis.
 

5 σημάδια ότι είστε τοξικό άτομο. Εσείς τα ξέρετε;

Μήπως πρέπει να αναρωτηθείτε αν το πρόβλημα δεν είναι οι άλλοι άνθρωποι αλλά εσείς; Μήπως είστε τοξικό άτομο;
 

Σταφύλι: Γιατί πρέπει να φας όσο πιο πολύ μπορείς αυτό το καλοκαίρι

της ΜΑΡΙΛΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

Πρόστιμο-μαμούθ 405 εκατ. ευρώ για διαρροή προσωπικών στοιχείων...

Η Ιρλανδία επέβαλε πρόστιμο ρεκόρ 405 εκατομμυρίων ευρώ στο Instagram για δεδομένα παιδιών.

Ηρυθμιστική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ιρλανδίας συμφώνησε να επιβάλει πρόστιμο-ρεκόρ ύψους 405 εκατομμυρίων ευρώ στο κοινωνικό δίκτυο Instagram μετά από μια έρευνα σχετικά με το χειρισμό δεδομένων παιδιών, δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας επιτήρησης.

Το Instagram σχεδιάζει να ασκήσει έφεση κατά του προστίμου, δήλωσε εκπρόσωπος της μητρικής Meta Platforms σε δήλωση που εστάλη μέσω email. Η έρευνα, η οποία ξεκίνησε το 2020, επικεντρώθηκε σε χρήστες ηλικίας μεταξύ 13 και 17 ετών που είχαν τη δυνατότητα να λειτουργούν επαγγελματικούς λογαριασμούς, γεγονός που διευκόλυνε τη δημοσίευση του αριθμού τηλεφώνου ή/και της διεύθυνσης email του χρήστη.

Το Instagram ενημέρωσε τις ρυθμίσεις του πριν από ένα χρόνο και έκτοτε κυκλοφόρησε νέες λειτουργίες για να κρατά τους εφήβους ασφαλείς και τις πληροφορίες τους απόρρητες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Meta.

Πρόκειται για την υψηλότερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στην εταιρεία από τον Ιρλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων, μετά από το πρόστιμο 225 εκατομμυρίων ευρώ που επιβλήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 στο WhatsApp.

Το υψηλότερο πρόστιμο που αφορά στο GDPR, αποτελεί η ποινή 746 εκατομμυρίων ευρώ που είχε επιβληθεί στην Amazon το 2021 από την Ευρωπαϊκή Αρχή Προστασίας Δεδομένων. Οι ρυθμιστικές αρχές δήλωσαν τότε ότι η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των χρηστών από την Amazon δεν συμμορφώθηκε με τις απαιτήσεις του GDPR και πως η εταιρεία πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές.