Την πρώτη της δημόσια συνεδρίαση πραγματοποίηση ειδική επιτροπή της NASA που σχηματίστηκε πέρυσι για να μελετήσει «άγνωστης ταυτότητας εναέρια φαινόμενα» (UFO). Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει δείγματα εξωγήινης ζωής ενώ μας διαβεβαιώνουν πως δεν μας κρύβουν τίποτα. 
 
Ο Γκάρι Νόλαν υποστήριξε επίσης ότι τα εξωγήινα όντα μας παρακολουθούν χρησιμοποιώντας drones και προηγμένες μορφές τεχνητής νοημοσύνης 
 
Το Flood Hub επεκτείνεται σε 80 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, παρέχοντας προβλέψεις έως και 7 ημέρες πριν από μια πλημμύρα, σε 460 εκατομμύρια ανθρώπους.
 
Τα αντιβιοτικά, το στρες, τα γονίδια, καθώς και η διατροφή μας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την υγεία του εντέρου, καθώς και τη συνολική υγεία του οργανισμού μας, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της ιατρικής ιστοσελίδας «Healthstat.gr». Και μπορεί τα πρώτα 3 να μη βρίσκονται στον έλεγχό μας, όμως οι τροφές που καταναλώνουμε είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε. Και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένα από τα τρόφιμα που στην Ελλάδα απολαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά: το ψωμί.
 
Αστρονόμοι πιστεύεται ότι ανακάλυψαν την μεγαλύτερη κοσμική έκρηξη που έχει εντοπιστεί ποτέ.
 
Διατροφολόγοι, σύμφωνα με το healthstat.gr, συγκέντρωσαν 8 κατηγορίες ποτών και ροφημάτων που καλό θα ήταν να τα αποφεύγουμε ή να τα καταναλώνουμε όσο πιο σπάνια γίνεται και μας εξηγούν τους λόγους.
 
Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές και οι γυναίκες έχουν ως πρότυπο ομορφιάς έναν «ψηλό και μελαχρινό» άνδρα.
 
Μια κατακόρυφη συστάδα από ωκεανογραφικούς αισθητήρες αποτύπωσης των ρευμάτων και της στάθμης της επιφάνειας της θάλασσας, τοποθέτησε το Εργαστήριο Παράκτιας και Θαλάσσιας Έρευνας του ΙΤΕ στο ακρομώλιο του μεγάλου λιμενοβραχίονα του λιμανιού του Ηρακλείου. Οι αισθητήρες τοποθετήθηκαν σε βάθη περίπου εννέα, έξι και πέντε μέτρων από την επιφάνεια, με στόχο τη συλλογή δεδομένων που θα χρησιμεύσουν ως βάση πληροφοριών με επίκεντρο την πρόγνωση της κατάστασης της θάλασσας υδροδυναμικά και κυματικά, δηλαδή την πρόγνωση των ρευμάτων και των κυμάτων.   
 
Όταν πεινάτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά εάν είστε κουρασμένοι στη δουλειά, μπορεί να αναζητήσετε ανθυγιεινά σνακ που έχετε μπροστά σας εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε όμως και να προετοιμαστείτε κατάλληλα, προσθέτοντας υγιεινά σνακ χαμηλών θερμίδων στη διατροφή σας χωρίς πολλή… ταλαιπωρία.
 
Ποια είναι τα τρόφιμα που ένας γιατρός δε θα επέλεγε ποτέ να καταναλώσει; Ένας γαστρεντερολόγος μας προτρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και να διαλέγουμε προσεκτικά τα τρόφιμα που βάζουμε στο πιάτο μας, αποφεύγοντας πέντε κατηγορίες τροφίμων
 
Τον ρόλο της μεσογειακής και τη κρητικής διατροφής επιχείρησε να αναδείξει το 1ο Διεθνές Συνέδριο του Πανεπιστημίου του Yale για τη Γαστρονομία και τον Πολιτισμό, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στο Ηράκλειο της Κρήτης.