Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι τα άτομα που έχουν υψηλή νοημοσύνη γεννήθηκαν έτσι, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει πάντα, καθώς η νοημοσύνη μπορεί είτε να κληρονομηθεί, είτε να αποκτηθεί. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το περιβάλλον γύρω μας μπορεί να επηρεάσει δραστικά τις ικανότητες του εγκεφάλου μας και τον τρόπο που σκεφτόμαστε.
 
Η Ζέτα Μακρυπούλια αναγκάστηκε και «έσκισε» τον Μιχάλη, ενώ δεν έλειψαν τα νεύρα αλλά και το αυστηρό σχόλιο!
 
H Άβα Καράμπατιτς ανακοίνωσε την απόφασή της να λάβει μέρος στις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στην Κροατία, τον Ιανουάριο. 
 
Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε έγινε σήμερα στο Prater Park της Βιέννης ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που κατάφερε να τρέξει τα 42.195 της διαδρομής του μαραθωνίου, σε λιγότερο από δύο ώρες!
 
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε και για την οικονομική του καταστροφή, όπου έχασε σε ένα βράδυ ένα εκατομμύριο ευρώ.
 
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην μοντέλο διαγνώστηκε λίγο μετά το Πάσχα με αρρυθμίες και πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας με τους γιατρούς της να συνιστούν άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.  
 
"Ο σύντροφός μου κατάγεται από τα Σφακιά. Θα κάνουμε τον γάμο μας εκεί και μετά νομίζω θα κάνουμε κάτι και στη Σμύρνη, γιατί δεν μπορώ να φέρω όλο το σόι μου".
 
ΟΜιχάλης Ρέππας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για τη συνεργασία του με το Mega, τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τα χρέη που έχει. «Είμαι ένας εργαζόμενος που προσπαθώ να μη μου πάρει τα πάντα η Eφορία. Είμαι 60 χρονών, παίρνω χάπια για την πίεση, για τη χοληστερίνη και έχω φτάσει στο σημείο να μην καλύπτομαι από τα ασφαλιστικά μου ταμεία επειδή δεν τα πληρώνω» αποκάλυψε ο γνωστός σεναριογράφος. 
 
Σε μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από μεγάλα κέρδη αλλά και μεγάλες απώλειες, οι δισεκατομμυριούχοι που απαρτίζουν τη λίστα του Forbes με τους 400 πλουσιότερους ανθρώπους στην Αμερική εμφάνισαν συνολική περιουσία-ρεκόρ ύψους 2,96 τρισ. δολαρίων, αυξημένη κατά 2,2% σε σύγκριση με το 2018.
 
Ο Λευτέρης Πανταζής άνοιξε το σπίτι του ή μάλλον το… παλάτι του για την κάμερα του Happy Day. Ο Λεπά υποδέχθηκε τον Χρήστο Βαρθαλίτη και τον ξενάγησε σε όλες τις όμορφες γωνιές της μονοκατοικίας του. Τι να πρωτοδεί κανείς σε αυτό το σπίτι…
 
Με πάνω από 1.300 ώρες πτήσης στα F-16, ξεχωρίζει όχι μόνο για τις εκπληκτικές ικανότητές του στο πιλοτήριο, αλλά και για τη σεμνότητά του.