PEOPLE

Η τελευταία επένδυση του Φάνη Μουρατίδη προκαλεί έκπληξη σε ειδικούς και φόβο στις μεγάλες τράπεζες

Ο Φάνης Μουρατίδης, γνωστός για την καριέρα του σε κινηματογράφο και τηλεόραση, δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει για την νέα του επένδυση και να αποκαλύψει πως δημιούργησε την περιουσία του.

Την περασμένη εβδομάδα ήταν καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στην οποία ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να γίνει πλούσιος. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, με την μέθοδο αυτή μπορεί κάποιος να γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε μόλις 3-4 μήνες Ο Μουρατίδης προέτρεψε τους πάντες στην Ελλάδα να εκμεταλλευτούν άμεσα την μεγάλη αυτή ευκαιρία, πριν προλάβουν τελικά οι τράπεζες να βάλουν τέλος σε αυτή.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της συνέντευξης, η Alpha Bank πράγματι προσπάθησε να αποτρέψει την μετάδοση της συνέντευξης. Ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Αυτό συνέβη ακριβώς:

Ο Γιώργος Παπαδάκης, παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» προσκάλεσε τον ΦάνηΜουρατίδη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τις συμβουλές του από τις πολύ επιτυχημένες επενδύσεις του και αυτός αποκάλυψε ένα μεγάλο μυστικό.

«Είμαι επιτυχημένος γιατί αρπάζω τις νέες ευκαιρίες που εμφανίζονται μπροστά μου γρήγορα, χωρίς δισταγμό. Πλέον βγάζω πολλά χρήματα με ένα αυτόματο πρόγραμμα αγοράς και πώλησης κρυπτονομισμάτων, το Crypto Boom. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ευκαιρία που ανακάλυψα ποτέ στη ζωή μου και με την οποία κατάφερα να φτιάξω μια μικρή περιουσία. Προτείνω σε όλους να αρπάξουν και αυτοί την ευκαιρία πριν οι τράπεζες μπλοκάρουν το σύστημα.»

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν πίστευε στα μάτια του όταν ο Φάνης Μουρατίδης έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και έδειξε στην κάμερα πόσα χρήματα κερδίζει ακριβώς με αυτό το νέο πρόγραμμα για το οποίο μιλάει πλέον όλη η Ελλάδα.

Η συνέντευξη στην εκπομπή τελείωσε πριν ακόμη καταφέρει να δώσει πολλές εξηγήσεις. Γι’ αυτό φροντίσαμε να πάρουμε μια αποκλειστική συνέντευξη από τον ίδιο ώστε να μάθουμε περισσότερα για την ευκαιρία αυτή.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΕΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

«Ίσως να έχετε ακούσει το Crypto boom. Πρόκειται για μια νέα πλατφόρμα επενδύσεων στα κρυπτονομίσματα που βοηθά απλούς ανθρώπους στην Ελλάδα, στην Ασία και στη Βόρεια Αμερική να βγάλουν πολλά χρήματα σε χρόνο μηδέν. Μπορεί να είστε σκεφτικοί επειδή ακούγεται πάρα πολύ καλό για να είναι πραγματικό.»"

Ο Μουρατίδης προσθέτει:

«Είναι κατανοητό, επειδή κι εγώ πίστευα το ίδιο όταν ένας προσωπικός μου φίλος μου εξήγησε τη συμβαίνει. Ωστόσο, όταν είδα με τα μάτια μου πόσα χρήματα κέρδιζε, είπα πως είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να δοκιμάσω κι εγώ ο ίδιος.

Χαίρομαι που δοκίμασα γιατί ποτέ στο παρελθόν δεν είχα καταφέρει να κερδίσω τόσα μεγάλα χρηματικά ποσά. Το πρόγραμμα λειτουργεί αυτόματα, προσφέροντάς μου δεκάδες εκατοντάδες ευρώ καθημερινά. Είναι κυριολεκτικά ο πιο γρήγορος τρόπος για να βγάλει κανείς χρήματα αμέσως. Αυτό δεν θα είναι εφικτό για πολύ ακόμα, καθώς όλο και περισσότεροι αρχίζουν να ασχολούνται με την ευκαιρία αυτή. Επίσης είναι πολύ πιθανό οι τράπεζες να προσπαθήσουν να εμποδίσουν τη μέθοδο.»

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CRYPTO BOOM ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Η ιδέα λειτουργίας του Crypto Boom είναι απλή: προσφέρει σε απλούς ανθρώπους την ευκαιρία να βγάλουν χρήματα με τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρουν τα κρυπτονομίσματα. Αντίθετα με ότι πιστεύει ο κόσμος, αυτή αποτελεί ακόμη την πιο προσοδοφόρα επένδυση του 21ου αιώνα.

Η τιμή του bitcoin έπεσε μετά το υψηλότερο σημείο στο οποίο έφτασε, στα $20.000 ανά bitcoin, ωστόσο υπάρχουν άτομα που πουλάνε και αγοράζουν και τα οποία κερδίζουν πολλά χρήματα. Γιατί; Επειδή πέρα από το bitcoin υπάρχουν χιλιάδες άλλα κρυπτονομίσματα, τα οποία διακινούνται εμπορικά με τεράστια κέρδη.

Ένας αριθμός από τα κρυπτονομίσματα αυτά είναι το Ripple, Ethereum, Monero και Zcash. Αυτά τα κρυπτονομίσματα προσφέρουν σε απλούς ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα κέρδη 10.000% και άνω.

Χάρη στο Crypto Boom, ακόμη και αν η αγορά είναι πεσμένη, μπορείτε να βγάλετε κέρδη με τα κρυπτονομίσματα. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) και αυτόματα πραγματοποιεί πωλήσεις και αγορές σε υψηλά και σε χαμηλά όρια, ώστε να μπορεί κανείς να κερδίζει χρήματα 24 ώρες την ημέρα, ακόμη και όταν κοιμάται κανείς.

Το Crypto Boom χρησιμοποιούν κάποιοι από τους πιο έξυπνους και επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο. Αυτοί είναι για παράδειγμα, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο Έλον Μάσκ και ο Μπιλ Γκέιτς.

Ο Μπιλ Γκέιτς και ο Ρίτσαρντ Μπράνσον μίλησαν για το Crypto Boom κατά τη διάρκεια του CES2019.

Αυτές οι ιδιοφυίες στον κόσμο της τεχνολογίας δημιούργησαν χιλιάδες επιχειρήσεις, προσφέροντας λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα, στον χώρο των διαδικτυακών πληρωμών, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των μεταφορών. Τώρα ασχολούνται με το πρόβλημα έλλειψης πλούτου σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας σε όλους – ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιοι οι φτωχοί είναι – την ευκαιρία να κερδίσουν αρκετά χρήματα ώστε να ζήσουν μια ευτυχισμένη και ικανοποιητική ζωή.

ΤΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΡΥΦΟ

Ο Φάνης Μουρατίδης συνεχίζει την ιστορία του:

«Η οικονομία βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο και αυτή είναι η λύση την οποία περιμένουν όλοι. Ποτέ ξανά δεν υπήρξε μια τόσο μεγάλη ευκαιρία την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι απλοί άνθρωποι, ώστε να αποκομίσουν τεράστια πλούτη σε λίγο χρόνο.

Ορισμένοι διστάζουν να δοκιμάσουν γιατί το σύστημα είναι τόσο διαφορετικό. Αυτό συμβαίνει γιατί οι μεγάλες τράπεζες προσπαθούν να το κρατήσουν μυστικό! Οι μεγάλες τράπεζες έχουν δημιουργήσει μια προπαγάνδα κατά των κρυπτονομισμάτων και κάθε πλατφόρμας αγοράς και πώλησής τους, όπως το Crypto Boom, αποκαλώντας τα απάτες. Γιατί; Φοβούνται πως τα εταιρικά κέρδη θα μειωθούν εάν οι απλοί άνθρωποι μάθουν πως να αποκτήσουν τεράστια πλούτη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα κρυπτονομίσματα αποτελούν την μεγαλύτερη επανάσταση που βιώνουμε στις μέρες μας και πολλοί που δεν τα χρησιμοποιούν τα πολεμούν. Έχω λάβει ήδη πολλές άγριες τηλεφωνικές κλήσεις και απειλές από μεγάλες οικονομικούς οργανισμούς επειδή προσπαθώ να ενημερώσω τον κόσμο για την συγκεκριμένη τεχνολογία. Αλλά δεν με ενδιαφέρει. Όσοι ζουν στην Ελλάδα ξεκινούν τώρα να ανακαλύπτουν την αλήθεια και είναι απλά και μόνο θέμα χρόνου μέχρι να φτάσει στα αυτιά και περισσότερου κόσμου.

Μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας επειδή έχω λάβει επίσης εκατοντάδες μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από ανθρώπους που με ευχαριστούν που αποκάλυψα το μυστικό μου. Το αγαπημένο μου μήνυμα είναι απόέναν νεαρό ο οποίος κατάφερε να αποκτήσει με τα χρήματα που έβγαλε από το Crypto Boom ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο, μία Ferrari 488 Pista, την οποία χάρισε στον μικρότερο αδερφό του. Η πλατφόρμα κάνει πραγματικά τη ζωή όλων όσων ζουν στον πλανήτη, λίγο καλύτερη.»