Σοκάρει η Τζένιφερ Άνιστον: Η «τοξική» μητέρα μου φταίει που δεν έκανα παιδιά

Στην απόφαση να μην αποκτήσει παιδιά και να αφοσιωθεί την καριέρα της κρύβεται η… τοξική μητέρα της είπε η Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξη στο Hollywood Reporter.

«Μεγάλωσα βλέποντας καθημερινά μία γυναίκα να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του θύματος. Δε μου άρεσε το πώς φαινόταν. Μου έδινε ένα παράδειγμα που δεν ήθελα ποτέ να είμαι και δε θα γίνω ποτέ. Είναι τοξικό και σου διαβρώνει το πνεύμα σου», ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον μιλώντας για τη μητέρα της, Νάνσι Ντόου.

Στη συνέχεια τόνισε ότι την έχουν πειράξει τα σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς για το γεγονός ότι δεν έγινε μητέρα: «Ξέρεις, κάποτε έπαιρνα αυτά τα σχόλια προσωπικά. Τις φήμες εγκυμοσύνης, τις ερωτήσεις για το πότε θα γίνω μητέρα. Τώρα δε με νοιάζει τόσο. Λένε διάφορα, αλλά κανείς δε με ρώτησε αν μπορώ, ψυχικά, να κάνω παιδιά. Δεν ξέρουν τίποτα για εμένα. Ξαφνικά γίνεσαι μητέρα και όλη σου η ύπαρξη γυρνάει γύρω από αυτό. Κανείς δε θα πει σε έναν άνδρα γιατί παντρεύτηκε δεύτερη φορά, αλλά αντιδρούν διαφορετικά, όταν πρόκειται για μία μητέρα», εξήγησε.

«Ό,τι έκαναν τα media στις προσωπικές ζωές των ανθρώπων κάποτε, τώρα το κάνουν οι άνθρωποι. Δεν έχω διαβάσει δημοσιεύματα εδώ και πολύ καιρό. Έχω ακόμη δίδυμα; Θα είμαι μαμά-θαύμα στα 52 μου; Είναι σαν τα media να έδωσαν την “άδεια” και τη “δύναμη” στον κάθε “κανέναν” που κάθεται πίσω από έναν υπολογιστή να είναι τρολ και να κάνει bullying στους ανθρώπους. Δεν ξέρω γιατί η κοινωνία έχει γίνει τόσο σκληρή», ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον.

 eleftherostypos.gr