Παρτσαλάκης: Η «Γη της ελιάς», η απώλεια της βαφτιστήρας του και τα οικονομικά προβλήματα

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη σειρά «Η γη της ελιάς», τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε και για τη ζωή του σήμερα.

«Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από το πώς η Βάνα Δημητρίου συγκρατεί όλη την ιστορία της Γης της Ελιάς στο μυαλό της. Ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου δίνουν τα πάντα για να γίνει κάτι άρτιο, δυνατό και ωραίο. Αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα. Στη σειρά σιγά σιγά όλα θα ξεκαθαρίσουν και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ο Λυκούργος φαίνεται λίγο ισορροπιστής γιατί πιστεύει ότι σιγά σιγά όλα θα φανούν. Τον αγαπώ».

Έχει μετανιώσει για πράγματα που έκανε ή για κάποιες δουλειές που επέλεξε; «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Αυτό το μυαλό, αυτή τη ψυχή, αυτές τις αδυναμίες κουβαλούσα από τα παιδικά μου χρόνια και αν ζούσα ξανά, πάλι τα ίδια θα έκανα. Έζησα πολύ χρυσές εποχές, οι αμοιβές εκείνη την περίοδο ήταν μεγάλες. Τα περισσότερα χρήματα τα πήρα από “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”, “Θα σε δω στο πλοίο”, “Μου το κρατάς μανιάτικο” και “Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ”. Μέσα από αυτή την οικονομική ευμάρεια αποφάσισα να κάνω ένα όνειρό μου, να φέρω την Κρήτη στην Αθήνα σε επίπεδο φαγητού. Το μεράκι πληρώνεται και μάλιστα ακριβά. Δεν ήμουν επιχειρηματίας. Άνοιξα το εστιατόριο στο τέλος του 2007 και κράτησε μέχρι το 2013, όταν και ισοπεδώθηκε. Έχασα ότι είχα και δεν είχα».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο χαμό της 23χρονης βαφτιστήρας του. «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η Κωνσταντίνα έχει φύγει. Δεν μπορώ να το κατανοήσω πώς έγινε αυτό το πράγμα. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχω απομονωθεί από αυτό το θέμα γιατί μου κάνει μόνο κακό»..

 πηγη espressonews.gr/