Σε κίνδυνο το βασίλειο του Κάρολου: Η τιμωρία από τον Χάρι για όσα πέρασε η μητέρα του

Αυτή την εβδομάδα είδαμε τον πρίγκιπα Κάρολο να αναλαμβάνει για πρώτη φορά τον ρόλο της μητέρας του, ως μελλοντικός βασιλιάς, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να τον συνοδεύει, αν και φάνηκε ιδιαίτερα λυπημένος.

Σε κίνδυνο το βασίλειο του Κάρολου: Η τιμωρία από τον Χάρι για όσα πέρασε η μητέρα του

Όλα δείχνουν ότι η διαδοχή του θρόνου από τον πρίγκιπα Κάρολο πλησιάζει, όσο και αν πολλοί δεν συμφωνούν με αυτό. 

Την ίδια ώρα, υπάρχει ένα πρόσωπο που ανησυχεί ιδιαίτερα τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας που δεν είναι άλλο από τον πρίγκιπα Χάρι. Μέχρι πού είναι αποφασισμένος να φτάσει ο δυσαρεστημένος Χάρι, ο οποίος σύντομα θα αποκαλύψει σε βιβλίο του όλα όσα έχει περάσει ο ίδιος μέσα στη βασιλική οικογένεια; 

Ο Χάρι φέρεται να είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για την αγαπημένη του μητέρα, η οποία πέρασε πολύ δύσκολα στο παλάτι.

princess Diana queen elizabeth

Αυτό επισημαίνει στο νέο βιβλίο της royal expert Τίνα Μπράουν, όπου έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις για τα μέλη της.

πηγη https://www.thetoc.gr/

Στο βιβλίο της με τίτλο "The Palace Papers", η συγγραφέας μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι ακολουθεί την τακτική της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα, μετά το διαζύγιο της με τον Κάρολο.

 

Αν και η ιδιωτική επίσκεψη του Χάρι και της Μέγκαν στο παλάτι του Γουίνσδορ μετά από δύο χρόνια όπου είδαν τη βασίλισσα Ελισάβετ, φάνηκε σαν μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης που έχει δημιουργηθεί με τον πατέρα του και τον αδελφό του, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Αυτά τα σενάρια δεν επιβεβαιώνονται, καθώς όλο και περισσότεροι βρετανοί βασιλικοί αναλυτές, υποστηρίζουν πως ο Χάρι ενδέχεται να αποτελέσει εμπόδιο στη άνοδο και την παραμονή του πατέρα του στον θρόνο.

charles harry

Ο πόλεμος των Γουέιλς

Όπως τονίζουν βασιλικοί αναλυτές, ο Χάρι θα αποτελέσει έναν σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα όταν έρθει η στιγμή να ανέβει στον θρόνο ο πατέρας του Κάρολος. Ακόμα, υποστηρίζουν ότι ο Χάρι συνεχίζει την εκστρατεία της μητέρας του Νταϊάνα, για να διαταράξει την μελλοντική βασιλεία του Κάρολου. Και αποτελεί σοβαρό ανασταλτικό παράγοντα για το μέλλον.

κάρολος Χάρι Μέγκαν

Στα άκρα η κόντρα Χάρι - Καρόλου

Από τότε που ο Χάρι έφυγε από τη βασιλική οικογένεια και αποποιήθηκε τους βασιλικούς τίτλους, οι σχέσεις με τον πατέρα του έφτασαν στα άκρα.

Το κλίμα έγινε χειρότερο μετά τη συνέντευξη του Χάρι όπου δήλωνε ότι ο πατέρας του Πρίγκιπας Κάρολος είχε "υποφέρει" λόγω της ανατροφής του από τη Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο και ότι εκείνος με τη σειρά του συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο στα παιδιά του, διαιωνίζοντας έτσι τον πόνο.

charles harry

"Δεν πιστεύω πως θα πρέπει να κουνάμε το δάχτυλο και να κατηγορούμε κάποιον, αλλά όταν το θέμα φτάνει στα οικογενειακά, θεωρώ ότι αν εγώ έχω υποφέρει, γιατί στο παρελθόν είχε υποφέρει και ο πατέρας μου ή η μητέρα μου, τότε πρέπει να σπάσω αυτή την αλυσίδα, προκειμένου να μην υποφέρουν τα παιδιά μου".

Κάρολος Χάρι

Το Megxit, έχει αφήσει ακόμη ανοιχτές πληγές στην βασιλική οικογένεια, οι οποίες θα παραμείνουν, αν αληθεύει το σενάριο που θέλει τον πρίγκιπα Χάρι να αποκαλύπτει πολλά μυστικά του παλατιού στο βιβλίο που ετοιμάζει. Για τους συμβούλους της μοναρχίας, για εκείνους που ασκούν μία κρυφή και επικίνδυνη εξουσία στο παλάτι, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο ίδιος κατά το παρελθόν. Και αυτό είναι που θα κάνει μεγάλη ζημιά στην αξιοπιστία του ρόλου του πατέρα του, ως μελλοντικός βασιλιάς.

prince harry

πηγη   https://www.thetoc.gr/