Μετά την νίκη στη δίκη του Τζόνι Ντεπ, όπου εξέπληξε με την εμφάνισή της, η Καμίλ Βασκέζ φέρεται να έχει γίνει περιζήτητη. Πηγές αποκαλύπτουν στη New York Post πως είναι πολλές οι μεγάλες νομικές φίρμες που την θέλουν στην ομάδα τους.

Η 37χρονη Βασκέζ, έγινε ακόμα και meme για το ύφος της στις πάμπολλες αντιπαραθέσεις που είχε με την Άμπερ Χερντ, αλλά και κατά τη διάρκεια εξέτασεις των μαρτύρων.

«Οι ατζέντηδες ταλέντων περιτριγυρίζουν την Καμίλ επειδή αναγνωρίζουν ότι είναι ο μονόκερος - μια έξυπνη, ισορροπημένη δικηγόρος της οποίας η εντυπωσιακή στάση κατά τη διάρκεια της δίκης την ανέβασε σε ένα σπάνιο επίπεδο προβολής», δήλωσε μια πηγή.

Η Βασκέζ και οι συνάδελφοί της έπεισαν τους ενόρκους ότι η Χερντ δυσφήμισε τον Ντεπ και για τις τρεις κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί εναντίον της ηθοποιού, επειδή έγραψε σε ένα άρθρο της Washington Post το 2018 ότι ήταν «μια δημόσια προσωπικότητα που εκπροσωπούσε την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

«Η Καμίλ είναι αναμφισβήτητα μια σπουδαία φωνή για να εκφέρει άποψη για νομικά θέματα και τα δίκτυα φυσικά αδημονούν να μιλήσουν μαζί της για ευκαιρίες στο γυαλί», δήλωσε πρώην στέλεχος δικτύου που γνώση των προτάσεων. 

Τώρα, ο διάσημος δικηγόρος Judd Burstein εκτιμά πως η 37χρονη συνήγορος σύντομα θα γίνει συνεταίρος.

«Καμία εταιρεία δεν θα της επέτρεπε να έχει ρόλο σε μια μεγάλη δίκη όπως αυτή, αν δεν ήταν σε τροχιά συνεταίρου», εκτίμησε ο Burstein, ο οποίος εκπροσωπεί τη Nicki Minaj. «Υπάρχουν δύο παράγοντες που συμβάλλουν στο να γίνεις synεταίρος - η ποιότητα της δικηγορίας σου και η ικανότητά σου να προσελκύεις επιχειρήσεις. Πιθανότατα μπορεί να πάει οπουδήποτε και να κάνει μια καλή συμφωνία για την ίδια».

Μια νομική πηγή επιβεβαίωσε αυτό που υποπτευόταν ο Burstein. «Η νομική κοινότητα σφύζει από εταιρείες που παλεύουν να κάνουν την καλύτερη προσφορά και να εντάξουν την Καμίλ στην ομάδα τους», δήλωσε η πηγή. «Είναι καρχαρίας και η απόδοσή της στη δίκη το έδειξε».

Συγκρίνοντας τη Βασκέζ με τη δικηγόρο της Χερντ, η πηγή είπε: «Οι δεξιότητες της Καμίλ στη δίκη ήταν πολύ πιο αποτελεσματικές από την Ελέιν Μπρέντεχοφτ σε σημείο που σχεδόν ένιωθα άσχημα για την Ελέιν, όταν την ξεπερνούσε μια τέτοια συνεργάτιδα. Έχω σοκαριστεί που δεν πήρε προαγωγή πριν από τη δίκη και θα έμενα εντελώς άφωνη αν δεν είχε πάρει προαγωγή μέχρι τώρα».

Η Brown Rudnick δήλωσε στην Post ότι είναι «ενθουσιασμένη που τόσοι πολλοί άνθρωποι βλέπουν αυτό που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια: ότι η Καμίλ Βασκέζ είναι ένα αστέρι».

«Ήμασταν πάντα σίγουροι ότι είχε αυτό που χρειάζεται για να πετύχει σε αυτό το πεδίο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας δίκης και έχει λαμπρό μέλλον μαζί μας», πρόσθεσε η εταιρεία.

πηγη https://www.skai.gr/