Ο Rafael Nadal θα γίνει μπαμπάς

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού Hola!, o διάσημος τενίστας Rafael Nadal και η σύζυγός του, Xisca Perello, πρόκειται σε λίγους μήνες να γίνουν γονείς.

Το νέο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα, αν και δεν είναι καθόλου απίθανο το ζευγάρι να επιλέξει να μην κάνει κάποια ανακοίνωση, μιας και πάντα κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ. Ακόμα και ο γάμος τους που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε ένα παραμυθένιο  κάστρο του 16ου αιώνα, παρουσία 350 καλεσμένων (ανάμεσά τους ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Juan Carlos I, που είναι μεγάλος θαυμαστής του τενίστα, και η σύζυγός του, Σοφία). Μάλιστα, το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους καλεσμένους να μην τραβήξουν φωτογραφίες από την τελετή.

Ο Rafa Nadal και η σύντροφός του είναι μαζί εδώ και 17 χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν και οι δύο ήταν μαθητές του γυμνασίου, όμως η σχέση τους ξεκίνησε πολύ αργότερα, το 2005, όταν βρέθηκαν ξανά σε ένα reunion που οργάνωσε ένας κοινός φίλος.

Η Xisca παρακολουθεί πάντα διακριτικά τους αγώνες του από τις εξέδρες και τον στηρίζει με όλες τις δυνάμεις στην εντυπωσιακή πορεία του που τον έχει καθιερώσει ως έναν από τους ισχυρότερους τενίστες στην ιστορία, με 22 νίκες σε Grand Slam και 14 στο Roland Garros, η τελευταία μόλις πριν από δέκα ημέρες. "Η κατανόηση, ο σεβασμός και η ανεξαρτησία είναι τα βασικά στοιχεία της σχέσης μας", έχει δηλώσει ο ίδιος σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις όπου δέχτηκε να αναφερθεί στη σχέση του με τη σύζυγό του.

Φωτο: Splash News/Ideal Image
πηγη www.madamefigaro.gr