Το αμύθητο ποσό που κέρδισε ο Πρίγκιπας Harry από τη 'Ρεζέρβα'

Μπορεί ο πρίγκιπας Harry να έχασε αρκετά εκατομμύρια όταν μαζί με την σύζυγό του, Meghan Markle, αποφάσισε να φύγει από το Παλάτι και να μην είναι πια εργαζόμενο μέλος της βρετανικής μοναρχίας, όμως βρήκε πολλούς τρόπους για να αυξήσει το εισόδημά του.

Ο δούκας του Sussex που έχασε τα έσοδα που έπαιρνε από το Παλάτι όταν μετακόμισε στην Αμερική είχε καταφέρει να υπογράψει μια σημαντική συμφωνία με το Spotify και το Netflix 106 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών ενώ στη συνέχεια υπέγραψε μαζί με τη σύζυγό του συμφωνία με την Penguin Random House για την έκδοση 4 βιβλίων. 

Ένα από αυτά ήταν και τα απομνημονεύματά του, με τίτλο 'Ρεζέρβα', που κατάφεραν μέσα σε μόλις 1 εβδομάδα μετά την κυκλοφορία τους να πουλήσουν 3.2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, o Harry έβγαλε 16 εκατομμύρια βρετανικές λίρες -περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ- από το βιβλίο του . Ο συγγραφέας του βιβλίου, JJ Moehringer πληρώθηκε σχεδόν 1 εκατομμύρια δολάρια για το βιβλίο, ενώ ο δούκας έχει ήδη δώσει 1.2 εκατομμύρια από τις πωλήσεις του βιβλίου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

πηγη  harpersbazaar.gr